Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 4:55:20 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-1-2024)

Από Αθηναϊκή εταιρεία ζητούνται εργατοτεχνίτες μονταδόροι, κάτοικοι του Ν.Κιλκίς για έργο στη Νέα Σάντα Κιλκίς για 2-3 μήνες. Άμεση πρόσληψη μισθός ικανοποιητικός. Πληροφορίες κ.Χρήστος 6977090339

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-1-2024)

Έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να τεθούν σε “τροχιά” υλοποίησης στο πλαίσιο της τρέχουσας πρόσκλησης του διασυνοριακού προγράμματος  INTERREG, εξέτασαν, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστο Χατζημλάδη και την υπεύθυνη χρηματοδοτικών εργαλείων και προϊσταμένη ΓΕΜΗ του φορέα, Μαρία Καλογερίδου.

Από χαρτοβιομηχανία με έδρα στο Κιλκίς, ζητείται Ηλεκτρολόγος βάρδιας.

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, αναζητά:

 ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-1-2024)

Συνεχίζεται το σημαντικό έργο οδοποιίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την έναρξη της τοποθέτησης μεταλλικών στύλων φωτισμού ύψους 12 μέτρων στον κόμβο του Μεταλλικού.

Το έργο, με τίτλο "κατασκευή νέου οδοφωτισμού κόμβου Μεταλλικού και πλήρης ανακατασκευή πεπαλαιωμένου ηλεκτροφωτισμού κόμβου Χέρσου," αναπτύσσεται υπό την επίβλεψη της εταιρείας ΟΡΚΑ ΑΤΕΕ. και αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην περιοχή.

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 14:00

Νέο ατύχημα στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Αγίου Αθανασίου

Συντάκτης:

Ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (24.1.2024) το πρωί περίπου στις 10 π.μ., στο 501 χλμ. της ΠΑΘΕ (μετά την αερογέφυρα του Αγίου Αθανασίου), στο σημείο που ο δρόμος αρχίζει να γίνεται αμφίδρομης κατεύθυνσης προς Ευζώνους.