Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 7:59:36 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:51

Μια διαφορετική εκδήλωση από το Σύνδεσμο Εφέδρων

Συντάκτης:

Χωρίς να θυμίζει τίποτε από τις συνηθισμένες, λόγω εποχής, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, την Κυριακή 11 Ιανουάριου, στην ΛΑΦ Κιλκίς, παρουσία μελών, φίλων, πολιτιστικών συλλόγων και των αρχών του Νομού.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:26

Ο Εμπορικός Πολυκάστρου τίμησε το Βασ. Σεργιαννίδη

Συντάκτης:

Τον άνθρωπο που συνέβαλλε τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη του νομού Κιλκίς, το Βασίλη Σεργιαννίδη, τίμησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου, Γιάννης Αδαμόπουλος, και η διοίκηση του φορέα. Στον πρώην πρόεδρο των βιομηχάνων και του Επιμελητηρίου Κιλκίς απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και παρατέθηκε προς τιμήν του γεύμα, όπου δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο, οι δυνατότητες ανάπτυξης της βιομηχανίας στην περιοχή του Πολυκάστρου…

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κου Προκόπη Παυλόπουλου και εκπροσώπων κομμάτων   πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων που εκπροσωπεί και εκφράζει 104 καθημερινές εφημερίδες της Περιφέρειας αναδεικνύοντας νέο Δ.Σ. για την προσεχή  τριετία.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:17

Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας ο βομβαρδισμός της Γάζας

Συντάκτης:

Ο βομβαρδισμός της Γάζας μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως ένα από τα σύγχρονα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το αιμοχαρές καθεστώς του Ισραήλ προωθώντας τα σχέδια των ΗΠΑ για τη νέα Μέση Ανατολή, δε διστάζει να καταπατήσει κάθε νομιμότητα φτάνοντας και σε σημείο να διεμβολίσει σκάφος που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια σε διεθνή ύδατα.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:54

«Πήρε μπρός» το Δικαστικό

Συντάκτης:

Την προτελευταία μέρα του 2008 δόθηκε τέλος σε ένα από τα πλέον μακρόβια σίριαλ του ν. Κιλκίς. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπέγραψε στις 30 Δεκεμβρίου 2008 την απόφαση παραχώρησης οχτώ στρεμμάτων της πρώην μεραρχίας (στρατόπεδο Καραγιαννοπούλου) κατά χρήση  στο δήμο Κιλκίς ώστε στην έκταση αυτή να ανοικοδομηθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:42

Τα προσωπικά του παιχνίδια παίζει ο Γ. Συμπιλίδης

Συντάκτης:

Πριν λίγες μέρες δόθηκε εκ μέρους του κ. Γ. Συμπιλίδη και της νομαρχιακής παράταξης που ηγείται, ανακοίνωση ,στην οποία κατηγορεί την παράταξη της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ότι δήθεν ήρθε σε συνδιαλλαγή για την εκλογή οργάνων νομαρχιακό συμβούλιο, στις διαδικασίες που έγιναν στις 4-1-2009.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:38

Πέντε νέοι υπάλληλοι στο δήμο Γαλλικού

Συντάκτης:

Πέντε νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου Γαλλικού, από τις αρχές Ιανουαρίου 2009. Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι, που ορκίστηκαν την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, απασχολούνται οι τέσσερις ως διοικητικοί, και ένας στην Τεχνική υπηρεσία, ως χειριστής πολυμηχανήματος.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την αδικαιολόγητη δολοφονική πράξη ενός ένστολου αστυνομικού, η οποία ξεσήκωσε στο πόδι όλη την χώρα, ιδίως την νεολαία, και ήταν η αφορμή να εκδηλωθούν κοινωνικές αντιδράσεις που έχουν την αιτία τους σε πολιτικά και οικονομικά προβλήματα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τα σκάνδαλα, τις μίζες, τα ρουσφέτια, την αναξιοκρατία, την ανεργία, την ανέχεια, την φαυλότητα και το σπουδαιότερο την περιθωριοποίηση και την απαξίωση της νεολαίας.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:03

Σύσκεψη της ομάδας εργασίας του Δικτύου

Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6/01/09 η ομάδα εργασίας του Δικτύου μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και μεταπτυχιακών της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. ν. Κιλκίς, με κεντρικό θέμα συζήτησης την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών από το Δίκτυο καθώς και το μήνυμα της οργάνωσης για το καινούργιο έτος. Τα μέλη του Δικτύου αναφέρθηκαν επίσης στην επερχόμενη επέτειο της άδικης δολοφονίας του καθηγητή Ν. Τεμπονέρα.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:02

Οι δράσεις του Δικτύου Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ

Συντάκτης:

Το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ για μια ακόμη φορά έστειλε το δικό του μήνυμα, συμμετέχοντας στις γιορτινές εκδηλώσεις διαφόρων φορέων του νομού Κιλκίς, με την αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στο φανταστικό και μαγικό κόσμο των παραμυθιών, όπου όλες οι ευχές  πραγματοποιούνται και οι καρδιές πλημμυρίζουν από αγάπη.