Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 9:23:27 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:26

Αδύναμη εκπροσώπηση στη λαμπρή επέτειο

Συντάκτης:
 Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε σε όλο το νομό Κιλκίς η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, με μοναδική παραφωνία την αδύναμη εκπροσώπηση της κυβέρνησης, από το Γ.Γ. Αθλητισμού, Στ. Δουβή, στις εκδηλώσεις στο Κιλκίς.
Οι φωτογραφίες από την εορταστική παρέλαση στο Πολύκαστρο.
Η έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εταιρείας παραγωγής βιοαερίου «Λιβέρης Χρήστος ΕΠΕ Δ.Τ. GREEN OIL» από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κιλκίς ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις στον Μικρόκαμπο, ενώ και η δημοτική αρχή θεωρεί εαυτήν θιγόμενη λόγω όσων διαμείφθηκαν κατά τη συζήτηση του θέματος.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:22

Συνεχίζουν οι γιατροί την επίσχεση εργασίας

Συντάκτης:
«Το υπουργείο Υγείας επί χρόνια αρνείται να αντιμετωπίσει τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών για καλύτερες συνθήκες εργασίας όπως και τα αιτήματά για ουσιαστική βελτίωση των επί δεκαετία καθηλωμένων αποδοχών τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ιατρών ΕΣΥ νομού Κιλκίς.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:20

Αποχωρεί με αιχμές ο Σταμάτης Λουπεϊδης

Συντάκτης:
Από τον επί πολλά χρόνια ποδοσφαιρικό παράγοντα της Πλαγιάς κ. Σταμάτη Λουπεϊδη, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να απασχολήσω για πρώτη φορα, μετά από 30 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας, την φίλαθλη κοινή γνώμη του Νομού Κιλκίς.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:19

Διάλογος Τερζενίδη με κατοίκους Κορυφής

Συντάκτης:
 Ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη ο ουσιαστικός διάλογος του επικεφαλής της Νέας Εποχής δήμου Δοϊράνης Κώστα Τερζενίδη με τους κατοίκους της Κορυφής, που κράτησε συνολικά δύο ώρες, στην πέμπτη κατά σειρά λαϊκή συνέλευση που οργάνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:18

Επιχειρηματικότητα ατόμων με αναπηρία

Συντάκτης:
 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο Κιλκίς, ημερίδα με τίτλο «Καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας ατόμων με αναπηρία», στα πλαίσια της δράσης «Εναλλακτικοί τρόποι διαλόγου με τις ευπαθείς ομάδες και την τοπική κοινωνία του Κιλκίς».
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:15

Μονομαχία Τερζίδη - Μπαλάσκα

Συντάκτης:
Την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό του νομού θα σημάνει ενδεχόμενη υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδιασμών για τη διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας. Η κυβέρνηση επιχειρεί τη φυγή προς τα εμπρός με επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων ως απάντηση αφενός στο κλίμα σκανδαλολογίας - ή και υπαρκτών σκανδάλων- και αφ’ ετέρου στην απεργιακή πλημμυρίδα. Η διοικητική αναδιάρθωση της χώρας με τον Καποδίστρια 2 για τον περιορισμό του αριθμού των δήμων από υπέρ τους 1000 σε 350-400 δια των εθελοντικών συνενώσεων καθώς και η δημιουργία ισχυρών προγραμματικών μονάδων με τη δημιουργία, δια των συνενώσεων, 17 υπερνομαρχιών προκαλεί ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό του νομού.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:14

www.epikairo.gr

Συντάκτης:
Μία νέα καθημερινή ηλεκτρονική «επίκαιρη» εφημερίδα είναι στα σκαριά και στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση και τον έξυπνο «διαφορετικό» σχολιασμό της επικαιρότητας.
Και το όνομα αυτής; www.epikairo.gr
Η εφημερίδα «Επίκαιρο» κάνει ποδαρικό στο διαδίκτυο την 01.04.08.
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:13

Οι απεργίες μάς ζημιώνουν. Βοηθήστε μας

Συντάκτης:
Την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας με την υιοθέτηση σειράς μέτρων ανακούφισης του πληττόμενου εμπορικού κόσμου και ως απόρροια των απεργιακών κινητοποιήσεων σε ΕΗ, λιμάνια, ΟΤΑ, ΟΤΟΕ κ.α , προτείνει η ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, όπου ως γνωστόν θέση αντιπροέδρου στη διοίκηση κατέχει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σταύρος Χατζηγεωργιάδης..
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:11

Το 2o Γυμνάσιο Κιλκίς ταξίδεψε στην Πολωνία

Συντάκτης:
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι δυο καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στην πόλη Bialystok της Πολωνίας (περιοχή Ποδλασκίας) από τις 3 έως τις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο εφαρμογής του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius αλλά και των Οικολογικών σχολείων.