Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 2:45:33 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με έδρα τη ΒΙΠΕ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ στο Κιλκίς επιθυμεί να στελεχώσει το Τεχνικό Τμήμα  με Μηχανολόγο Βάρδιας.  

Κύριες Αρμοδιότητες:

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 11:29

Την απελευθέρωσή της γιορτάζει η Γουμένισσα

Συντάκτης:

Την 110η Επέτειο Απελευθέρωσης της Γουμένισσας από τον τούρκικο ζυγό το έτος 1912 τιμούν ο δήμος Παιονίας και η κοινότητα Γουμένισσας με ένα διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022.

Το πρόγραμμα εορτασμού έχει ως εξής:

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 10:52

EURIMAC: Νέες επενδύσεις ύψους 3,5 εκατ. ευρώ

Συντάκτης:

Σε νέες επενδύσεις, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, προχωρά η βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC, σε συνέχεια του τριετούς επενδυτικού προγράμματος ύψους 11 εκατ. ευρώ που ολοκλήρωσε το 2021 στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙΠΕ Κιλκίς.

Το νέο επενδυτικό πρόγραμμα, όπως γνωστοποιεί στη «Ν» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σταύρος Κωνσταντινίδης, αφορά θέματα ενέργειας, όπως επίσης και την περαιτέρω «αύξηση της δυναμικότητας συγκεκριμένων τμημάτων της λειτουργίας μας, με επίκεντρο την εξωστρέφεια» και τη βελτιστοποίηση hardware, δικτύων και on line εφαρμογών.

Τον κ. Χρήστο Τσανασίδη από το Πολύκαστρο, Δήμου Παιονίας, τίμησε η διοίκηση της κορυφαίας συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας μας, της  Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!

Συνεχίζεται ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) την ερχόμενη εβδομάδα σε τρεις Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-10-2022)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-10-2022)

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 13:04

Πρόσκληση Πολυτέκνων σε επιτυχόντες σε ΑΕΙ

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κιλκίς προσκαλεί τους  επιτυχόντες  των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, όπως επικοινωνήσουν αρχικά και  προσκομίσουν στην συνέχεια τις βεβαιώσεις εγγραφών από τις αντίστοιχες σχολές τους ανυπερθέτως έως  Παρασκευή 31/10/2022 προκειμένου να λάβουν μέρος σε βράβευση  που θα ακολουθήσει  σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Πατσούρα εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Σε δήλωσή του, αναφέρει:

Το διάσημο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ (ΗΠΑ) δημοσίευσε πρόσφατα μια ενημέρωση της λίστας με τους κορυφαίους 2% επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στο αντικείμενό τους.  Είναι η γνωστή λίστα 2% με τους κορυφαίους επιστήμονες και ανάμεσά τους και ο κιλκισιώτης μηχανικός Κώστας Τσαβδαρίδης, που με τις διακρίσεις του τιμά τον γενέθλιο τόπο του και την Ελλάδα.