Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:54:46 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σε πλήρη εξέλιξη από τις αρχές Απριλίου είναι το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιείται με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών.

Εκδήλωση μνήμης διοργανώνουν ο δήμος Κιλκίς και η κοινότητα Ακρίτα για τους οκτώ Έλληνες στρατιώτες που αντιστάθηκαν στους εισβολείς Γερμανούς το 1941 και έδωσαν τη ζωή τους στη μάχη Ακρίτα – Μ. Στέρνας στις 8 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο Πάρκο Ηρώων, δίπλα στην Εκκλησία.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη είχε η δημοτική αντιπροσωπεία του Δήμου Λύσης λίγο πριν την αναχώρηση της για την Κύπρο.

Σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι με το γνωστό κόλπο της δήθεν εγχείρησης συγγενικού προσώπου.

Το τηλέφωνο χτύπησε στις 12 το μεσημέρι σήμερα στο σπίτι της 84χρονης γυναίκας που ζει μόνη της σε κατοικία στην περιοχή της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-4-2024)

Συγχαίρουμε τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας Παιονίας για την σύλληψη της σπείρας που εξαπάτησε πρόσφατα κάτοικο του δήμου μας και της απέσπασε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-4-2024)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Πέμπτη 11/4/2024 από 8:00-8:10 και από 8:30 έως 8:40 στο Πολύκαστρο και στο Πευκόδασος Κιλκίς.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου διοργανώθηκαν το Σάββατο 30 Μαρτίου, τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Η ανταπόκριση από την τοπική κοινότητα και τους επαγγελματίες του κλάδου ήταν πέραν των προσδοκιών μας.

Σπείρα δυο ημεδαπών εξαπάτησε γυναίκα και της απέσπασε 3.000 ευρω δήθεν για έξοδα εγχείρησης στην οποία θα υποβαλλόταν ανεψιά της επειδή τάχα τραυματίστηκε. Κι ευτυχώς έδρασε η Ασφάλεια Παιονίας και οι δυο απατεώνες συνελήφθησαν.