Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 5:04:56 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η γιατρός Διαμαντούλα Κωφίδου, διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος  του Νοσοκομείου Κιλκίς είπε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη:

Η κ. Στέλλα Γιαννακοπούλου, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γουμένισσας έθεσε τα σημαντικότερα από τα αιτήματα του ιδρύματος στη Γουμένισσα στη σύσκεψη των συναδέλφων της στο Κιλκίς, προαναγγέλλοντας ανάλογη δράση και στο Δήμο Παιονίας.

Τα σημαντικότερα όσων είπε η κ. Γιαννακοπούλου καταγράφουμε στη συνέχεια:

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Παρασκευή 10-05-2024

Συνελήφθη ένας 51χρονος στο Κιλκίς για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Με τσεκούρι επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Η επιχείρηση ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. BOULANGERIE PATISSERIE άρχισε να λειτουργεί  το 1913 στο Κιλκίς ως ατομική (φούρνος) από τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ, για την παρασκευή ψωμιού και ψήσιμο φαγητών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-5-2024)

Με την παρούσα επιστολή, σας παρακαλούμε πολύ για την ενημέρωση των επιχειρήσεων - μελών σας ούτως ώστε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη ΔΩΡΕΑΝ απασχόληση ανέργων με τη μορφή της πρακτικής άσκησης, διάρκειας 75 ωρών.

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, στο Χαμηλό του Δήμου Παιονίας τιμήθηκε 107η Επέτειος ιστορικής μνήμης της Μάχης του Ραβινέ.

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη, θα επισκεφθεί το Κιλκίς η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ.

Με αφορμή την επίσκεψή της, η ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση της νέας έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ - Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΛ. ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ». Η παρουσίαση του βιβλίου από την ίδια θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και από τις 6μμ η Λιάνα Κανέλλη θα υπογράφει το βιβλίο της.

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι τα ΚΕΠ που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια (Κιλκίς, Γαλλικού, Δοϊράνης και Πικρολίμνης ) την Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν  με μειωμένο ωράριο από τις 8:00  έως τις 13:00.