espa pkm

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2026, 10:29:11 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθησαν 2 άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε ακόμα ένα άτομο. Επίσης βρέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια. Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος περιπολίας «Ice» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός αξονικού τομογράφου 32 τομών με εγχυτή για τις ανάγκες του ιδρύματος με συνολικό προϋπολογισμό 380.000.
Η αγορά του αξονικού χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 18:14

Φάρμα Κουκάκη: Βλέπει αύξηση τζίρου 8%

Συντάκτης:

Αύξηση πωλήσεων άνω του 8%, εξαγωγών άνω του 15% και EBIDTA στα επίπεδα των 4,7 εκατ. ευρώ προβλέπει για το 2021 η Φάρμα Κουκάκη, η οποία επηρεάστηκε από την πανδημία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, σημειώνοντας πτώση πωλήσεων 2,02% το 2020, στα 30,4 εκατ. ευρώ.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.293, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 383.558 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Ενισχύονται περαιτέρω οι δύο κλινικές του Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας με την πρόσληψη Μόνιμου Χειρουργού και  επικουρικής Ιατρού Νευρολογίας.

Στελεχώνεται  πλέον, άρτια και με ασφάλεια το χειρουργείο συνεπικουρούμενο από Χειρουργό ΩΡΛ, Χειρουργό Ορθοπεδικό και Μαιευτήρα Γυναικολόγο.

«Η ιστορική μνήμη δεν αλλοιώνεται. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει ή να ξαναγράψει την Ιστορία. Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αποτέλεσε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οφείλουμε όλοι να τη διατηρήσουμε στην ιστορική μας μνήμη.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του Δημάρχου κ. Σιωνίδη και του συμβούλου διοίκησης της HENGAS κ. Κουτσογιάννη ενόψει της έναρξης κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Πολυκάστρου.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.812, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 381.266 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Υποτονική είναι προς το παρόν η κίνηση στο τελωνείο Ευζώνων αφού παρά την άρση των μέτρων που είχαν επιβληθεί το προηγούμενο διάστημα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, «η κατάσταση δεν έχει ακόμη εξομαλυνθεί πλήρως» σε ό,τι αφορά τους ταξιδιώτες που περνούν τα σύνορα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του τελωνείου Ιωάννης Καρακασίδης.

 
 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.402, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 378.485 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.