Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 3:59:28 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Νέα τραγωδία συνταράζει την κοινωνία του Κιλκίς. Η Κική Καναροπούλου, η γλυκύτατη Κική με το διαρκές χαμόγελο στα χείλη βρέθηκε νεκρή σήμερα Πέμπτη πριν το μεσημέρι στο σπίτι της στην πόλη του Κιλκίς.

Αναλυτική διακήρυξη δημοσίου πλειοδοτικού Διαγωνισμού εκποιήσεως ακινήτου Ιδιοκτησίας Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κιλκίς όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-2-2024)

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Δημόκριτος Δεμερτζίδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο και στην Π.Ε Κιλκίς και κυρίως θέματα  διευκόλυνσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς Δημόκριτου Δεμερτζίδη.

Eθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε σήμερα,  Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής ν. Κιλκίς Δημόκριτος Δεμερτζίδης.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία Ελληνικά Βιοπετρέλαια ΑΒΕΕ ζητά εργάτες παραγωγής, τεχνικούς συντήρησης και χημικό μηχανικό για το εργοστάσιο στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

Στο πλαίσιο σχέσεων συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς και του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Χατζημλάδης και η Σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κα Καλλισθένη Πάκα, την 26.1.2024   στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και π. διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, είναι πλέον και φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (31-1-2024)