Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 10:17:12 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

1)Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2024 το τμήμα μας μοίρασε ατομικά αντισηπτικά φιαλίδια στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Παιονίας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος επαγγελματικού προσανατολισμού, 29 μαθητές της Γ’ Γυμνασίου μαζί με τη συνοδεία των καθηγητών τους, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ELVIAL.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-2-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-2-2024)

«Στα τέλη του 2024, το πολύ στις αρχές του 2025 θα παραδοθεί για χρήση ο δρόμος Ν. Σάντας – Κόμβος Ασσήρου. Για τη μεγάλη καθυστέρηση του έργου δεν ευθύνεται η Περιφέρεια, αλλά ο εργολάβος».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-2-2024)

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:16

Με 3 νέες διεθνείς διακρίσεις η ΚΟΛΙΟΣ

Συντάκτης:

Για ακόμα μια φορά η προσήλωση της ΚΟΛΙΟΣ στην ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση επιβραβεύεται με διεθνή αναγνώριση, από τους καλύτερους σεφ του κόσμου.

  Ο Σύλλογος πολυτέκνων Κιλκίς καταθέτει με τον πιό σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του στη νομοθετική πρωτοβουλία που καλείται να επικυρώσει η βουλή των Ελλήνων σε σχέση με τη θέσπιση- θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Ενοικιάζεται επαγγελματικές χώρος 300 τ.μ. (πρωην καταστημα Πειραιώς) στην Πλατεια του Χερσου.

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»/ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΦΕΠΑΕ συνδιοργανώνουν Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση  παρουσίασης της Δράσης Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο: