Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, 9:31:14 μμ

Διάφορα Αθλήματα

Σκηνές ντροπής για την ελληνική πάλη εκτυλίχθηκαν χθες και σήμερα (22/5) στο Κιλκίς!

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και σήμερα, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της άλλοτε Νο.24 στον κόσμο, Christina McHale, και μπήκε για 1η φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros και για 2η σε ένα Grand Slam τουρνουά.

Στο άθλημα του μπάσκετ επιδόθηκαν με το νεανικό τους πάθος πάνω από ογδόντα έφηβοι χαρίζοντας συναρπαστικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς το τριήμερο 13 – 15 Μαϊου.

Δυναμική προέλαση επιχειρεί το άθλημα της πάλης στο Κιλκίς όπου και θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης Ανδρών και Γυναικών με τη συμμετοχή τριακοσίων ενενήντα έναν αθλητών.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας  εκπόνησε πλήρη μελέτη για την κατασκευή υποδομής και την προμήθεια εγκατάστασης τάπητα στίβου στο δημοτικό στάδιο  Γουμένισσας. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού 21, 22, 23, 24, 25 και 26 με θέμα τους επερχόμενους αγώνες που σχεδιάζονται για το έτος 2022.

Μια νίκη μακριά από την παρθενική συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, απέχει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο188).

Πλούσια η αγωνιστική δράση  το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου  για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς. Πολλά  μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν σε αγώνες εντός και εκτός χώρας.

Αρκετοί αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς συμμετείχαν σε αγώνες Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 40χλμ, προκειμένου να προπονηθούν για το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής που θα γίνει στο Κιλκίς, 11 & 12 Ιουνίου.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετείχε στον 5ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 8 Μαΐου, με πολλές συμμετοχές και μια όμορφη διοργάνωση. Οι επιτυχίες των αθλητών του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς: