Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:45:51 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Δυναμική προέλαση επιχειρεί το άθλημα της πάλης στο Κιλκίς όπου και θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης Ανδρών και Γυναικών με τη συμμετοχή τριακοσίων ενενήντα έναν αθλητών.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας  εκπόνησε πλήρη μελέτη για την κατασκευή υποδομής και την προμήθεια εγκατάστασης τάπητα στίβου στο δημοτικό στάδιο  Γουμένισσας. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού 21, 22, 23, 24, 25 και 26 με θέμα τους επερχόμενους αγώνες που σχεδιάζονται για το έτος 2022.

Μια νίκη μακριά από την παρθενική συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, απέχει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο188).

Πλούσια η αγωνιστική δράση  το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου  για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς. Πολλά  μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν σε αγώνες εντός και εκτός χώρας.

Αρκετοί αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς συμμετείχαν σε αγώνες Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 40χλμ, προκειμένου να προπονηθούν για το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής που θα γίνει στο Κιλκίς, 11 & 12 Ιουνίου.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετείχε στον 5ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 8 Μαΐου, με πολλές συμμετοχές και μια όμορφη διοργάνωση. Οι επιτυχίες των αθλητών του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς:

Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 18:31

Survival games στο Alexandros Sports Center του Κιλκίς

Συντάκτης:

Είστε έτοιμοι να ζήσετε κάτι διαφορετικό στην πόλη του Κιλκίς; Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη, ο στίβος μάχης στήνεται στο Alexandros Sports Center και οι απόλυτοι αγώνες έρχονται το Σάββατο 28 Μαΐου!

Με κόστος συμμετοχής στα 10 ευρώ ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία!

Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 20:59

Στα ημιτελικά η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς!

Συντάκτης:

Εκπληκτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας πέρασε με 4-1 από την έδρα της Νίκης Ευκαρπίας και ύστερα και από τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Δήμος Κιλκίς φιλοξενεί το τριήμερο 13-15 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ).