Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022, 8:57:58 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ.θα πραγματοποιηθούν οι 1οι Σχολικοί Αγώνες Δρόμου Παλαιού Αγιονερίουτους οποίους διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Π. Αγιονερίου μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με τη συνδρομή του ΑΠΣ Ατρόμητος, του Δήμου Κιλκίς, του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς και του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, καθώς και τη στήριξη αρκετών υποστηρικτών - χορηγών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2015. Αποτελείται από μια παρέα ανθρώπων που τους ενώνει η  αγάπη για το τρέξιμο. Αυτή η κοινή αφετηρία αποτελεί μια συλλογική διέξοδο έκφρασης.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 18:21

Άρωμα Κιλκίς στον τελικό της BASKET LEAGUE

Συντάκτης:

Η μεγαλύτερη επιτυχία του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς έρχεται με τον ορισμό του μέλους του και γενικού γραμματέα της ΟΔΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Παντελή ως κομισάριος στον πρώτο τελικό της BASKET LEAGUE το Σάββατο και ώρα 21:00 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 

Λόγω τεχνικών αδυναμιών της διοργανώτριας αρχής αποσύρεται από το πρόγραμμα των ‘’Ελευθερίων’’ και δε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου το Φεστιβάλ Μικτών Πολεμικών Τεχνών. 

Στις 28 Μαΐου 2022 διοργανώθηκε η βραδιά επίλεκτων αθλητών πυγμαχίας και kick boxing ‘Who is next’ στην Καβάλα. Η συμμετοχή από αθλητές-ριες επιπέδου από σωματεία και προπονητές με εμπειρία ανέβασε το αγωνιστικό επίπεδο ώστε ως διοργάνωση να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα ring με όλες τις προδιαγραφές, με απόλυτη επαγγελματική συμπεριφορά και την παρουσία τοπικών παραγόντων.

Στάθης Κυριακίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης): "Mας κλέψαν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης και του κόσμου".

Σε μια λαμπερή αθλητική συνάντηση εξελίχθηκαν οι φετινοί αγώνες στίβου ‘’Ελευθέρια 2022’’ με το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς να κατακλύζεται από αθλητές και αθλήτριες αλλά και εκατοντάδες θεατές από την πόλη του Κιλκίς και από όλη την Ελλάδα που παρακολούθησαν για ώρες και με αμείωτο ενδιαφέρον συναρπαστικά  θεάματα.

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 22:05

Κλέβει τις εντυπώσεις το Baby Swimming!

Συντάκτης:

Το Baby Swimming αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα βρέφη, καθώς έχουν την πρώτη τους επαφή με το υγρό στοιχείο. Προσφέρει εξοικείωση με το νερό, βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, δίνει επιπλέον χαρά και ευεξία στο βρέφος.

Οι αγώνες "Ελευθέρια" έγιναν το Σάββατο στο Κιλκίς με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από δεκάδες σωματεία από όλη την Ελλάδα και κατά γενική ομολογία, ήταν τα καλύτερα που έχουν διοργανωθεί ποτέ από την αρχή του θεσμού.

Έντονο διήμερο με αγωνιστικές υποχρεώσεις για το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ ήταν αυτό που μας πέρασε, στις 4 και 5 Ιουνίου.