Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 10:09:29 μμ

Διάφορα Αθλήματα

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 09:57

Συμμετοχή «Τόλμης»

Συντάκτης:

Τεχνικό Πρωτάθλημα Πουμσέ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στις 6 Μαρτίου 2010. Τα πουμσέ είναι διάφορες κινήσεις που εφαρμόζονται από έναν αθλητή, –ρια και συμπεριλαμβάνει λακτίσματα, γροθιές και άμυνες με τα χέρια (συγχρονισμός κινήσεων). Όλο το πρόγραμμα αυτό με τρία πουμσέ καλείται ο υποψήφιος –α να το εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προσπάθεια αυτή βαθμολογείται από την επιτροπή που αποτελείται από 5 μέλη. Έχει προκριματικούς, ημιτελικούς και τελικούς.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 12:03

Γιορτή για Kinesis

Συντάκτης:

Στα πλαίσια του πάρτι γενεθλίων του γυμναστηρίου Kinesis, που έκλεισε τα 3 χρόνια λειτουργίας, διοργανώθηκε μια ξεχωριστή βραδιά με αθλητικές επιδείξεις και αγώνων πολεμικών τεχνών στο γνωστό Golden Club του Κιλκίς την περασμένη Κυριακή. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη που ήρθαν σχεδόν από όλη την Μακεδονία για να θαυμάσουν τους αθλητές που αγωνίζονταν στο Kyokushin Karate και στο Kick Boxing.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 11:55

Βραβεύει κορυφαίους του Στίβου ο ΓΑΣΚ

Συντάκτης:

Την Κυριακή 7 Μαρτίου θα κόψει τη βασιλόπιτά του και θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του "γιορτή των Πανελληνιονικών" το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Θέα", στο Μεταλλικό Κιλκίς, στις 11.30 το πρωί και σ’ αυτήν θα βρεθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος με τις οικογένειές τους.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 04:03

Θρίαμβος της πάλης

Συντάκτης:

Με απόλυτη επιτυχία διοργανωθήκαν οι αγώνες  Πάλης Β’ φάσης του 1ου ομίλου Βορείου Ελλάδος στην Λάρισα από  -11  Φεβρουαρίου 2010. Ο τελικός απολογισμός για τον σχολικό αθλητισμό του νομού μας ήταν η κατάκτηση 10 μεταλλίων.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 04:02

Διακρίσεις «Τόλμης»

Συντάκτης:

Κύπελλο Β. Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) διεξήχθη στις 21 Φεβρουαρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Νικήτης Χαλκιδικής. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 220 αθλητές –ριες συνολικά. Τα στυλ που αγωνίστηκαν ήταν: Kick Boxing, Key One με όρους Κ1, Kick Light, Light Contact, Semi Contact και Full Contact. Το επίπεδο σε αρκετές κατηγορίες ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν και πρωταθλητές του 2009, ανεβάζοντας έτσι τον ανταγωνισμό.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 03:55

Ημερίδα κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ

Συντάκτης:

Θαυμάσια ήταν η αγωνιστική παρουσία των μικρών αθλητών και αθλητριών του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς που συμμετείχε στην ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο "Αναστασία Κελεσίδου" των Αμπελοκήπων.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 03:50

Το γλέντησε ο «Ποντιακός»

Συντάκτης:

Με κέφι, ζωντανή μουσική με πλούσιο ρεπερτόριο και χορό μέχρι πρωίας έγινε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, και για 4η συνεχή χρονιά, στην αίθουσα του συλλόγου γυναικών Ν. Σάντας, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ν. Σάντας «Ποντιακός».
Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό του Προέδρου κ. Ασλανίδη Χαράλαμπου, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 12:04

3o και 4ο Δημοτικό Κιλκίς πρωταθλητές Χειροσφαίρισης

Συντάκτης:

Με αγωνιστικότητα και με πολύ καλό θέαμα πραγματοποιήθηκε το άθλημα της Χειροσφαίρισης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας από μαθητές και μαθήτριες, όπου και σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα. Πρωταθλητές στους μαθητές αναδείχθηκε η ομάδα του 4Ο Δημ. Σχολείου Κιλκίς ενώ στις μαθήτριες η ομάδα του 3ο Δημ. Σχολείου Κιλκίς.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:40

Θετικό ΤΕΣΤ για ΓΑΣΚ

Συντάκτης:

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του "Παλέ ντε Σπόρ" της Θεσσαλονίκης. Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Κιλκίς τον τελευταίο μήνα, οι σπρίντερς και οι άλτες του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:39

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στην ΤΟΛΜΗ

Συντάκτης:

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς διεξήχθησαν στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο με βάση τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo  ΕΛ.Ο.Τ και της Παγκόσμιας WTF. Ο αθλητής –ρια στην χρονική διάρκεια της κάθε σαιζόν διδάσκεται την ύλη ανάλογα με την κατηγορία ζώνης που ανήκει.