Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 10:18:29 μμ

Διάφορα Αθλήματα

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:40

Θετικό ΤΕΣΤ για ΓΑΣΚ

Συντάκτης:

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του "Παλέ ντε Σπόρ" της Θεσσαλονίκης. Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Κιλκίς τον τελευταίο μήνα, οι σπρίντερς και οι άλτες του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:39

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στην ΤΟΛΜΗ

Συντάκτης:

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς διεξήχθησαν στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο με βάση τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo  ΕΛ.Ο.Τ και της Παγκόσμιας WTF. Ο αθλητής –ρια στην χρονική διάρκεια της κάθε σαιζόν διδάσκεται την ύλη ανάλογα με την κατηγορία ζώνης που ανήκει.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:31

Η πίτα του Αθλητικού Συλλόγου Ακρίτα

Συντάκτης:

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προπονητή, αθλητών και κατοίκων του χωριού, ο αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Ακρίτα πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στη ψησταριά του κ. Παραστατίδη.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 08:20

Η Χειροσφαίριση τίμησε τον κ. Τερζίδη

Συντάκτης:

Μιας εξαιρετικά τιμητικής διάκρισης δέκτης έγινε την περασμένη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης. Βραβεύτηκε για την πολύχρονη προσφορά του ίδιου και του Δήμου Κιλκίς στο άθλημα του χαντ-μπολ, απ’ την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ).
Η τιμητική εκδήλωση έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο πλαίσιο της κοπής βασιλόπιτας της ΟΧΕ, με μεγάλη επιτυχία κι αθρόα συμμετοχή του κόσμου. Μαζί με τον δήμαρχο Κιλκίς τιμήθηκαν ξεχωριστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου, που υπήρξαν αθλητές, ο πρόεδρος της UNISEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και η ΕΡΤ.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 07:54

Το 2ο Κιλκίς στους μαθητές. Το 1ο Κιλκίς στις μαθήτριες

Συντάκτης:

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό από όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε την Τρίτη στις 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στις 8 Φεβρουαρίου, διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις των σχολείων που διοργάνωσε το Γραφείο της Φυσικής Αγωγής του νομού μας. Οι αγώνες ξεκίνησαν σε επίπεδο νομού με την αρχική - προκριματική και στην συνέχεια πέρασαν στην τελική φάση. Στις ομάδες του τελικού απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ στις νικήτριες ομάδες παραχωρήθηκαν και κύπελλα.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 07:53

Γιορτή των Πανελληνιονικών

Συντάκτης:

Ξεχωριστή και λαμπερή ήταν η φετινή «Γιορτή των Πανελληνιονικών», που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο για την προσέλευση του κόσμου όσο και για την ποιότητα της όλης εκδήλωσης, που έχει γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του νομού Κιλκίς. Πρωταγωνιστές ήταν και φέτος αθλητές της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς) που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο, βαλκανικό και εθνικό επίπεδο στον κλασικό αθλητισμό, την κορωνίδα των Ολυμπιακών αθλημάτων.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:59

Σεμινάρια για «Τόλμη»

Συντάκτης:

Τεχνικό σεμινάριο και σχολή διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) διεξήχθη εφ’όλης της ύλης και σε όλα τα στυλ στα Ψακούδια Χαλκιδικής. Το επίπεδο του σεμιναρίου ήταν υψηλό και ανάλογα με τις τεχνικές γνώσεις που είχες μπορούσες να αποκομίσεις. Οι συμμετέχοντες διαχωρίστηκαν άτυπα σε έμπειρους – μέτριους και αρχάριους όπου ο αριθμός ανερχόταν στους 150 περίπου.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:37

Σ’ εορταστικό πνεύμα ο ΜΟΚ

Συντάκτης:

Σ’ εορταστικό  πνεύμα  κινήθηκε για πρώτη φορά o Μοτοσικλετιστικός Όμιλος του Κιλκίς και με  επιτυχία, αφού στην  πρόσκληση  της  γιορτής, που οργάνωσε  στο γραφείο του  ο σύλλογος,  ανταποκρίθηκαν πολλά από τα μέλη του με τα δίτροχά τους,  καθώς  και  πλήθος  περαστικών  που  σταματούσε  για  να  ανταλλάξει  ευχές.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:17

Στον Παναθηναϊκό ο Λαζαρίδης

Συντάκτης:

Οριστικοποιήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές αθλητών και αθλητριών των σωματείων του στίβου και έτσι από τη νέα χρονιά όσοι και όσες πήραν μεταγραφή θα μπορούν να αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα του νέου τους συλλόγου.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:16

Διαγωνισμός Get Fit & Win στο γυμναστήριο Kinesis

Συντάκτης:

ΔΟλοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Get Fit & Win στο γυμναστήριο Kinesis και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009 και σύμφωνα με την 52η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου ο μεγάλος νικητής με αριθμό λαχνού 4633 κερδίζει έναν ηλεκτρονικό home διάδρομο αξίας 1500 ευρώ.