Αθλητικά
Χάλκινο μετάλλιο για τον Πασχάλη-Αλέξανδρο Σίσκο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF
Συντάκτης: Eidisis.grΠολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον νεαρό αθλητή Πασχάλη-Αλέξανδρο Σίσκο με καταγωγή από τον Άσπρο Κιλκίς.
Ο Πασχάλης-Αλέξανδρος Σίσκος κατέλαβε την 3η θέση και κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 (Α’ Εθνική Ομάδα Εφήβων, κατηγορία -45κ.) στο Καζακστάν.
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Kιλκισιακού ευχαριστούν τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Αθανασιάδη Γεώργιο
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Σύλλογός μας ευχαριστεί τον διεθνή τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Αθανασιάδη Γεώργιο για την προσφορά μιας πλήρης στολής.
Το Δ.Σ.
Τρίτη εβδομάδα προπονήσεων για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣε πλήρη εξέλιξη, με εντυπωσιακή συμμετοχή, η προετοιμασία του Αλέξανδρου Κιλκίς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτο φιλικό την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.
Οι ποδοσφαιριστές των Δαϊλλίδη και Ιασωνίδη δείχνουν μεγάλη δίψα από το ξεκίνημα, καθώς ακολουθούν πιστά τις οδηγίες τους.
Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Ζάλτο, για την σπουδαία χθεσινή προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου κατέκτησε την 30η θέση στη σφυροβολία με 69,98 μέτρα.
Ο Κώστας Ζάλτος, ξεκίνησε την πορεία του δίπλα στον Γιάννη Χρίστογλου, στις Μάνδρες Κιλκίς, και διαγράφει μια εξαιρετική αθλητική καριέρα έχοντας κατακτήσει ήδη τρία μετάλλια στο NCAA.
Είμαστε περήφανοι και βέβαιοι για τη συνέχιση μιας σπουδαίας αθλητικής πορείας.
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο Απόστολος Θεοδώρου του ΑΣ Σάρισα Παιονίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF TAEKWON-DO
Συντάκτης: Eidisis.grΟ αθλητής του ΑΣ ΣΑΡΙΣΑ Παιονίας, Απόστολος Θεοδώρου αναχώρησε για την Αστάνα του Καζακστάν για να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF TAEKWON-DO, έχοντας μαζί του και τις ευχές όλων για διακρίσεις.
Ο Σύλλογος, μαζί με τις ευχές για τον αθλητή του, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και συνέβαλαν στην κάλυψη των εξόδων της συμμετοχής του αθλητή.
Σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Αλέξανδρος Κιλκίς!
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων εισήλθε από την Δευτέρα ο Αλέξανδρος Κιλκίς, βάζοντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις ούτως ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις!
Περισσότεροι από είκοσι ποδοσφαιριστές σε κάθε προπόνηση για τους Γιώργο Δαϊλλίδη και Γιάννη Ιασωνίδη, με το μεγαλύτερο μέρος να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές της Κ17!
Οι φιλικοί αγώνες για την προετοιμασία του Κιλκισιακού
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Κιλκισιακός ανακοίνωσε τους αγώνες φιλικού επιπέδου κατά το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, οι οποίοι και είναι:
1. ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, Σάββατο 19/8/23 (17:00) Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.
Μετά το Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο για την Μαρία Καραπαναγιώτου
Συντάκτης: Eidisis.grΦινάλε στην εντυπωσιακή εμφάνιση με χάλκινο μετάλλιο από την Εθνική στο Ελεύθερο Ομαδικό και την αθλήτρια του Ηρακλή, Μαρία Καραπαναγιώτου.
Με μια ακόμα σπουδαία διάκριση ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων η Μαρία Καραπαναγιώτου, με καταγωγή από το Δροσάτο Κιλκίς, στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας.
Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, του ιστορικού Συλλόγου του Κιλκίς, ανακοινώνει τις πρώτες επτά μεταγραφές με τους παρακάτω αθλητές, οι οποίοι με την εμπειρία και την ποιότητά τους θα βοηθήσουν τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της:
Π. Παππάς: «Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς…ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω διακοπών»
Συντάκτης: Eidisis.grΕίναι γεγονός πως στην πόλη του Κιλκίς δεν υπάρχουν αθλητικά πάρκα, ελεύθεροι χώροι άθλησης και προπόνησης.
Ανοιχτό και δωρεάν για τους πολίτες είναι το Δημοτικό Στάδιο στην είσοδο της πόλης, το οποίο όμως λειτουργεί με ωράριο!
31/07-15/08 θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα προπόνησης και άθλησης ούτε εκεί.