espa pkm

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026, 10:56:39 πμ

Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε η «δράση» στον κλασικό αθλητισμό με τον ΣΕΓΑΣ να προκηρύσσει και να διοργανώνει μέσα σε λίγες ημέρες το αναβληθέν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, την Κυριακή 18/4.

Πολύτιμος βαθμός για την Αναγέννηση Πλαγιάς και δίκαιη λευκή ισοπαλία με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής 18 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς για το πρωτάθλημα της γ' Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος).

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία (0-0) στο Κιλκίς απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς. 

Δυναμική επιστροφή της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στην γ' εθνική κατηγορία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ με νίκη χρυσάφι στα Κουφάλια.

Η Πλαγιά, σε έναν αγώνα όπου το 1 - 0 φαντάζει μικρό καθώς έχασε πλειάδα ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, έκανε μια νέα αρχή και πήρε πολύτιμο για τη συνέχεια βαθμολογικό τρίποντο ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για δύο σημαντικά ζητήματα αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές του Νομού.

Ξεκινά μετά από πολύ καιρό το πρωτάθλημα της γ' εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας και φυσικά οι υποχρεώσεις της ομάδας εκπροσώπου του νομού Κιλκίς στην κατηγορία αυτή της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας υπέγραψε, χθες, την ένταξη της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο διαδικτυακό διάλογο που προκάλεσε χθες η αρμόδια Αντιδημαρχία με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς.

Κύριε Δήμαρχε,

Τα αθλήματα του skateboarding, του cycling bmx και των rollers είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη νεολαία. Χαρακτηρίζονται ως εναλλακτικά αθλήματα πόλης ή αθλήματα δράσης.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, εικονικού (Virtual) χαρακτήρα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 01 έως και 30 Απριλίου 2021, με μοναδικό σκοπό την διεκδίκηση μία καλύτερης ζωής και υγείας.