espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 6:27:24 πμ

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία (0-0) στο Κιλκίς απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς. 

Δυναμική επιστροφή της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στην γ' εθνική κατηγορία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ με νίκη χρυσάφι στα Κουφάλια.

Η Πλαγιά, σε έναν αγώνα όπου το 1 - 0 φαντάζει μικρό καθώς έχασε πλειάδα ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, έκανε μια νέα αρχή και πήρε πολύτιμο για τη συνέχεια βαθμολογικό τρίποντο ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για δύο σημαντικά ζητήματα αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές του Νομού.

Ξεκινά μετά από πολύ καιρό το πρωτάθλημα της γ' εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας και φυσικά οι υποχρεώσεις της ομάδας εκπροσώπου του νομού Κιλκίς στην κατηγορία αυτή της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας υπέγραψε, χθες, την ένταξη της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Πολυκάστρου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο διαδικτυακό διάλογο που προκάλεσε χθες η αρμόδια Αντιδημαρχία με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς.

Κύριε Δήμαρχε,

Τα αθλήματα του skateboarding, του cycling bmx και των rollers είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη νεολαία. Χαρακτηρίζονται ως εναλλακτικά αθλήματα πόλης ή αθλήματα δράσης.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, εικονικού (Virtual) χαρακτήρα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 01 έως και 30 Απριλίου 2021, με μοναδικό σκοπό την διεκδίκηση μία καλύτερης ζωής και υγείας.

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού συναντάται διαδικτυακά με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων και των Σωματείων του Δήμου Κιλκίς την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαρτίου και συζητούν για την υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στον τοπικό αθλητισμό και στον προγραμματισμό της συνολικής τους δραστηριότητας. Παράλληλα εκθέτουν τις απόψεις και τα σχέδιά τους για την επόμενη αθλητική μέρα. 

Στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης ο Δήμος Κιλκίς διέθεσε ελληνικές σημαίες σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου με την παράκληση να τις αναρτήσουν σε εμφανές σημείο των αθλητικών τους εγκαταστάσεων, ως ιστορική υπόμνηση των ηρωικών επιτευγμάτων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα και της θυσίας των αγωνιστών του ΄21.