Αθλητικά
Γράφει
ο Φώτης
Ζάικος.
Αργυρούπολη- Κιλκισιακός 1-4
Και μαθηματικά πρωταθλητής
Μια ακόμα νίκη, αυτή του Σαββάτου επί του Ηρακλή και ο Κιλκισιακός στέφθηκε πρωταθλητής μέσα στην Αργυρούπολη και επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, σφραγίζοντας τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν!
Μια χρονιά εντυπωσιακή για τον Κιλκισιακό.. Με 62 βαθμούς, 20 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 22 παιχνίδια, και 21 βαθμούς διαφορά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στις άλλες ομάδες.
Στις 11/3 ήμερα Σάββατο και 12/3 ημέρα Κυριακή στην Σερβία πραγματοποιήθηκαν το Διεθνές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO στο Ζέρνιανιν και το Διεθνές Κύπελο TAE KWON DO Omega στο Βελιγραδί .Στα δυο αυτά πρωταθλήματα συμμετείχε από το Κιλκίς ο αθλητικός Σύλλογος Άθλος με 13 αθλητές.
Η παρουσία των αθλητών του Aθλου ήταν έντονη αφού κατάφεραν να αποσπάσουν 22 μετάλλια με συμμετοχές των αθλητών σε διάφορες υποκατηγορίες αγώνα.
Πλημμύρισε μετάλλια για τους μικρούς παλαιστές του «Καραγιάννη»
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Σάββατο 11-03-17 ο σύλλογος «Καραγιάννης Ευρωπού» συνδιοργάνωσε με την ελληνική ομοσπονδία πάλης και τον δήμο Παιονίας το παιδικό τουρνουά ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης γεννηθέντων 2004-2012.
Ζυγίστηκαν 220 μικροί αθλητές και αθλήτριες και με αρκετά μεγάλο αριθμό συνοδών κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού δίνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα για το άθλημα της πάλης.
Ο Καραγιάννης Ευρωπού συμμετείχε με 9 αθλητές κατακτώντας 5 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.
Α1 κατ. Αποτελέσματα
Π.Αγιονέρι – Πάικο 3-2
Μ.Βρύση –Αργυρούπολη 5-0
Κρηστώνη – Αλέξ..Κιλκίς 2-4
Ά.Χαράλ.. –Επτάλοφος 3-2
Πλαγιά – Κιλκισιακός 0-3
ΑΕ Πολυκάστ. –Πεδινό 1-2
Πολύπετρο –Αξιούπολη 8-1
Επέστρεψε με 11 χάλκινα ο Α.Σ.tae kwon do I.T.F. triton Μαυρονερίου
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα έλαβε μέρος ο Α.Σ.tae kwon do I.T.F. ..triton ..Μαυρονερίου Κιλκίς με 17 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.
Το Πρωτάθλημα έγινε στην Χ.Α.Ν.Θ. και το διοργάνωσε ο κ. Βενέτης με την υποστήριξη της ελληνικής Ομοσπονδίας tae kwon do Α.Ο.Τ.Ε..
Κinesis: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις 11 Μαρτίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu με συμμετοχές που ξεπερνούσαν τους 480 αθλητές.
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα.
Αίας: Κορασίδες, Παγκορασίδες και Γυναίκες νίκησαν
Συντάκτης: Eidisis.grΔραστήριο το Σαββατοκύριακο για τον Αίαντα, με δυο παιχνίδια Βόλεϊ εντός έδρας κι ένα εκτός - και τα τρία νικηφόρα. Συγκεκριμένα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3: Η 10η νίκη των Κορασίδων του Αίαντα (3-0 σετ) στο προ-τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, εντός έδρας, απέναντι στις Κορασίδες του «Α.Σ Πάνθεον Λιτοχώρου». Συνολικά ως τώρα η ομάδα στους 11 αγώνες που έδωσε αριθμεί 10 νίκες και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα θα συνεχίσει ( ως πρώτη του ομίλου) στα playoff για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΠΕΜ, που θα συνεχίσει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αναλυτικότερα:
Στο 1ο σετ φάνηκε από νωρίς η υπεροχή της γηπεδούχου ομάδας (7-3) (11-4) (20-4) με πολύ καλές καθαρές φάσεις και λίγα λάθη ως το τελικό (25-8).
Διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 Sofia Open 2017 διεξήχθη στην Βουλγαρία ( Sofia ) στο γυμναστήριο Arena Armeec στις 4-5 Μαρτίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές-ριες αναγνωρισμένων συλλόγων ομοσπονδίας.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από 43 κράτη και οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τερέν και υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae Do νέου τύπου video replay, πλαισιώνοντας ταυτόχρονα του νέους κανονισμούς διαιτησίας.
Στην ίδια διοργάνωση διεξήχθησαν επίσης αγώνες παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων εφαρμόζοντας το σκορ στους ηλεκτρονικούς θώρακες μόνο με πλήρη εφαρμογή κανονισμών.
Γράφει
ο Φώτης
Ζάικος
Πλαγιά – Κιλκσιακός 0-3
Η διαφορά ήταν στην ποιότητα
Ο Κιλκισιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα, ήταν και σοβαρός όπως στην Πλαγιά το περασμένο Σάββατο οπότε η νίκη του ήρθε φυσιολογικά. Μάλιστα στο 40’ με το σκορ στο 0- 2 η Πλαγιά έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρωσίδη με δεύτερη κίτρινη και δοθέντος ότι παρατάχθηκε με 11άδα ανάγκης λόγω πολλών απουσιών ο αγώνας κρίθηκε οριστικά.
Με αέρα πρωταθλητή ο Κιλκισιακός πέρασε και από τη Πλαγιά με 3-0 το απόγευμα του Σαββάτου και με νίκη την επόμενη αγωνιστική στην Αργυρούπολη μπορεί να βρίσκεται και επίσημα στη Γ΄ Εθνική!