Αθλητικά
Διατηρώντας την υπεροχή, , αλλά με μέτρια εμφάνιση, η ΑΕ Πολυκάστρου επικράτησε 1-2 στην Πλαγιά επί της τοπικής Αναγέννησης. Πρώτο φετινό «διπλό» για την ομάδα του Πολυχρόνη Γιαννίτση και 8η νίκη συνολικά. Αξιόλογη εμφάνιση για τους γηπεδούχους του Κώστα Χορμόβα, ειδικά στο α’ μέρος, με τρεις ευκαιρίες, αποτέλεσμα αμυντικών λαθών της ΑΕΠ.
Ο Ατρόμητος Παλιού Αγιονερίου πήρε φόρα μέσα στο 2011 και δεν σταματάει πουθενά. Ακόμη και με 10 παίκτες για 65 λεπτά, έκανε επίδειξη δύναμης, φτάνοντας στο εύκολο 4-1 επί του Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου. 8η νίκη εντός και 10η συνολικά για την ομάδα του Νίκου Κεφαλίδη και Θόδωρου Στεφανίδη, με τους 25 από τους 35 βαθμούς να έχουν κατακτηθεί εντός. Διευρύνθηκε το θετικό σερί των 10 τελευταίων αγώνων, με 6 νίκες , 3 ισοπαλίες, 1 ήττα, τέρματα 19-7.
Στη «κόψη του ξυραφιού» Απόλλων Ευρώπου και ΠΑΟ Κρηστώνης, έπαιξαν τα.. ρέστα τους, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε θρίαμβο με θεαματική ανατροπή και σκορ 1-2. Η φορμαρισμένη ομάδα του Γεράσιμου Γεωργιάδη, μετά από 5 ματς δέχθηκε γκολ, αλλά σημείωσε την 4η σερί νίκη, το 8ο διπλό και το 14ο συνολικά «τρίποντο», με 26 βαθμούς εκτός. Στα τελευταία 9 ματς μετράει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, με τέρματα 12-0. Καταδικαστική για τις υψηλές προσδοκίες που είχε το συγκρότημα του Βίκτωρα Ιωσηφίδη η 3η εντός έδρας ήττα και 8η συνολικά.
Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι Π.Α.Ο. Κουφαλίων και Κιλκισιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι παρότι και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πάθος την νίκη. Την μεγαλύτερη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα φέρουν οι δύο τερματοφύλακες που πραγματοποίησαν πραγματικά εντυπωσιακές αποκρούσεις, κρατώντας απαραβίαστες τις εστίες τους.
Τους βαθμούς της λευκής ισοπαλίας μοιράστηκαν η Δόξα Χέρσου και ο Καμπανιακός σε ένα παιχνίδι όπου το άγχος και οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου περίσσευαν. Το αποτέλεσμα αφήνει ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες στην προσπάθεια τους να σωθούν καθώς ισοβαθμούν και αν προστεθεί και ο ΠΑΟΔ τότε μια από τρεις ομάδες θα αποχαιρετήσει την κατηγορία αν ισχύσει ο υποβιβασμός των οκτώ ομάδων.
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 15:04
Με Κωνσταντινίδου και Ασημακίδου μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.gr
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20.000μ ανδρών-γυναικών και νέων ανδρών-γυναικών θα διεξαχθεί στη παραλία Μεγάρων, περιοχή «Βαρέα» την Κυριακή 13 Μαρτίου. Μαζί με τα αγωνίσματα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί επίσης και Αγώνας Βάδην 10.000μ. Εφήβων – Νεανίδων καθώς και 5.000μ. Παίδων – Κορασίδων (χωρίς βαθμολογία – αξιολόγηση). Οι αγώνες 20.000μ. Βάδην Α-Γ, 10.000μ. Βάδην Ε-Ν, και 5.000μ. Π-Κ αποτελούν ένα από τα κριτήρια πρόκρισης για συμμετοχή αθλητών – αθλητριών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην A-Γ –Ε-Ν-Π-Κ που θα γίνει στο Βουκουρέστι στις 9.4.2011.
Ανοικτό διασυλλογικό πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων-κορασίδων της ένωσης Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) με ονομασία ΄Δημήτριος Γεωργιάδης΄΄ διεξήχθει στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων στις 26-27 Φεβρουαρίου 2011. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1996-97 / 1998-99 & 2000. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες ‘lajust’ & και με νέους κανονισμούς. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με έντεκα αθλητές-τριες.
Αποτελέσματα
Αγ. Πέτρος – Τέρπυλλος 10-1
Κορομηλιά – Ευκαρπία 5-1
Μάνδρες – Αξιοχώρι 3-0 α.α.
Αξιούπολη – Βαλτοτόπι 2-0
Αργυρούπ. – Επτάλοφος 0-0
Σ.Σ. Μουρ. – Ν. Γυναικ. 1-1
Δροσάτο – Ν. Σάντα 2-2
Αγ. Πέτρος – Τέρπυλλος 10-1
Κορομηλιά – Ευκαρπία 5-1
Μάνδρες – Αξιοχώρι 3-0 α.α.
Αξιούπολη – Βαλτοτόπι 2-0
Αργυρούπ. – Επτάλοφος 0-0
Σ.Σ. Μουρ. – Ν. Γυναικ. 1-1
Δροσάτο – Ν. Σάντα 2-2
Α’ Όμιλος
Αποτελέσματα
Ξηρόβρυση – Αγ. Παντελ 3-0
Γερακαριό – Κοιλάδι 1-1
Αγ. Χαράλ. – Μελάνθιο 6-0
Ακρίτας – Μυριόφυτο 3-0
Μεταλλικό – Γαλλικός 0-2
Αγ. Αντώνιος – Καμπάνης 3-6
Βάθη – Φύσκα 1-1
Α’ Όμιλος
Αποτελέσματα
Κεντρικό - Μ. Αλέξ. Κ 0-2
Κ. Απόστ – Διπόταμος 0-4
Κορωνούδα –Ίσωμα 3-0
Ξυλοκερατιά – Μεσιανό 4-0
Πυργωτό – Δοϊράνη 3-4