espa pkm

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026, 6:29:38 μμ

Με το τρίποντο επί του Απόλλων Καλαμαριάς (2-1) και δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας

Το Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς κατακύρωσε τον διακοπέντα αγώνα ΑΕ Πολυκάστρου-ΠΑΟΝ Επταλόφου υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας του Επταλόφου με σκορ 0-3, κρίνοντας ως υπαίτια της διακοπής του αγώνα την γηπεδούχο ΑΕ Πολυκάστρου, της αφαίρεσε δυο βαθμούς και της επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ.

Προθεσμία 24 ωρών από σήμερα (Δευτέρα 7 Απριλίου) έδωσε το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΣ Κιλκίς στις διοικήσεις της ΑΕ Πολυκάστρου και ΠΑΟΝ Επταλόφου προκειμένου να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους αναφορικά με την υπαιτιότητα της ομάδας για την ρίψη του αντικειμένου (μπουκάλι) που προσγειώθηκε στο κεφάλι του παίκτη της ΠΑΟΝΕ Σισμανίδη, στο μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή 6 Απριλίου στην Αξιούπολη, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η ομάδα του της Νίκης Κιλκίς συμμετείχε με επιτυχία στη διασυλλογική συνάντηση Kyokushin Karate που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στον Αλμυρό Βόλου. Τη διοργάνωση ανέλαβε η IKO NAKAMURA GREECE, με τη συμμετοχή αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 250 αθλητές.

Στις 22-23/03/2025 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Macedonian Cup στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Εδώ και κάμποσες αγωνιστικές το ενδιαφέρον στη Γ’ εθνική για τις ομάδες του νομού είναι μέχρι που θα σκαρφαλώσει ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης κι αν θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία ο Κιλκισιακός.

Κυριακή, 06 Απριλίου 2025 13:18

Ο Κώστας Ζάλτος γράφει ιστορία στις Η.Π.Α.

Συντάκτης:

O Κιλκισιώτης Κώστας Ζάλτος και ο Άγγελος Μαντζουράνης που αγωνίζονται για το πανεπιστήμιο του Μινεσότα αγωνίστηκαν στον αγώνα Φλόριντα Ριλέις και έγραψαν ιστορία στο αγώνισμα της σφύρας. Ο Ζάλτος επικράτησε στον αγώνα με 77.91μ (είχε ατομικό ρεκόρ 76.85μ) και ο Μαντζουράνης ήταν δεύτερος με 77.43μ (είχε ατομικό ρεκόρ 75.55μ).

Δυστυχώς η βία εισέβαλε για μια ακόμη φορά στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μια αναμέτρηση η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως γιορτή του κιλκισιακού ποδοσφαίρου. Έπαιζαν στην Αξιούπολη για τα πλέι οφ οι δυο καλύτερες ομάδες της κανονικής περιόδου ΑΕΠ και Επτάλοφος, για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Κιλκίς.

Σάββατο, 05 Απριλίου 2025 22:25

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΧΑΝΘ 37-34, Με νίκη έκλεισε τη σεζόν

Συντάκτης:

Με νίκη, δύσκολη όπως φαίνεται και από τη κύμανση του σκορ, έκλεισε το πρωτάθλημα ο ΓΑΣΚ επικρατώντας της ΧΑΝΘ στο Κλειστό του Κιλκίς με 37-34 για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κατέκτησε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και ο Αλέξανδρος Αξιούπολης αγωνίστηκε στα πλέι οφ για την άνοδό του στην κορυφαία κατηγορία του χάντμπολ ανδρών. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πρώτο στην κανονική περίοδο Φέρωνα Βέροιας. Έχασε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πήγε τη σειρά σε τρίτο αγώνα αφού κατάφερε την Τετάρτη στο δεύτερο αγώνα στην Αξιούπολη να επικρατήσει με 26-22.