Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 9:41:25 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Για μία ακόμη φορά η πολιτική αντιπαράθεση, για τον επικεφαλής της μείζονος   μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου αλλά και κάποιων μεμονωμένων ατόμων που συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο, περιχαρακώνεται στην ιδιοτέλεια, στη συκοφαντία και στην ανυπαρξία επιχειρημάτων. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, μετά το θλιβερό άγγελμα της Κοίμησης του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2020» αναβάλλεται, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Κυρός Εμμανουήλ και του πένθους που θα επακολουθήσει έως την εξόδιο ακολουθία και ταφή του.

Με 40 προκατασκευασμένους οικίσκους (τύπου ISO BOX), για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού εξοπλίζει από σήμερα τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας η Περιφέρεια.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σπύρος Θεοφανίδης από το ΝΠΔΔ του δήμου Παιονίας, όπου είχε τοποθετηθεί με πρόταση του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, στη θέση του αντιπροέδρου.

Τη δική του απάντηση στις αιτιάσεις της κας Λένας Αναστασιάδου, πρώην προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, περί παραγκωνισμού του γενικού διευθυντή της υπηρεσίας, Ηλία Αβραμίδη, από τη σημερινή διοίκηση, δίνει ο ίδιος ο κ. Αβραμίδης:

Συνέντευξη στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.
Φιλοξενούμε στο studio μας την κυρία Καλλισθένη Πάκα, διακεκριμένη δικηγόρο και Δημοτική Σύμβουλο Κιλκίς και ο λόγος για τον οποίο κάναμε αυτή την ενδιαφέρουσα, ήμαστε βέβαιοι, συζήτηση είναι η τελευταία τοποθέτησή της στη συνεδρίαση διά τηλεδιασκέψεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, εκεί όπου προκάλεσε αίσθηση η τοποθέτηση της κυρίας Πάκα, αφού αναφέρθηκε σε φλέγοντα ζητήματα ανάπτυξης και κυρίως τρόπων και προτάσεων προσέλκυσης επενδύσεων, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο Νομός Κιλκίς.

Μετά από ένα χρόνο στην προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας, ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, αποφάσισε την αντικατάστασή μου με την κα Γ. Καρβουνιάρη ,προφασιζόμενος καθυστερήσεις στο έργο της Κοινωφελούς.

Δικαιωμένη από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δηλώνει η πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Λένα Αναστασιάδου, η οποία είχε κατηγορηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή για πλαστογράφηση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Τα Κέντρα Υγείας Δροσάτου και Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ενημερώθηκε εκτενώς για την πρόοδο της εμβολιαστικής διαδικασίας έναντι της Covid – 19.