Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 11:49:09 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Στο εκλογικό σύστημα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για τις Δημοτικές Εκλογές, αναφέρθηκε, για μια ακόμη φορά, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θ.Λιβάνιος, κατά την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας της ΚΕΔΕ για τους Δήμους του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά χθες 10 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 12:14

Rapid tests στο Παλαιό Αγιονέρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Συντάκτης:

Δωρεάν ταχεία διαγνωστικά τεστ (rapid tests) θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Αγιονέρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με τη συνδρομή δύο υγειονομικών κλιμακίων του ΕΟΔΥ.

Με θρανία, καρέκλες, καθίσματα επισκεπτών και υαλοπίνακες εξόπλισαν το νεοσύστατο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Κιλκίς οι Κτιριακές Υποδομές ανταποκρινόμενες άμεσα στο αίτημα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κιλκίς. Ο σχολικός εξοπλισμός θα εγκατασταθεί σε χώρους διδασκαλίας του 2ου ΕΠΑΛ όπου στεγάζεται προσωρινά το ΕΝΕΕΓΥΛ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου με την απόφαση Αρ. 199.1/2020 ενέκρινε την πρόταση του δήμου Παιονίας στο «Άξονα Προτεραιότητας 1» με τίτλο: «Ανάπλαση των Κοινόχρηστων Χώρων Οικισμού Κούπας», συνολικού προϋπολογισμού, ύψους  440.000,00€ συμπ/νου ΦΠΑ 24%.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 09:32

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το 2ο Γυμνάσιο Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας αναφέρεται στο 2ο Γυμνάσιο Πολυκάστρου και μεταξύ των άλλων αναφέρει:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-12-2015)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-12-2015)

Ογδόντα επτά παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δύναμης των εκθετών της, στο πλαίσιο των επιβαλλόμενων υγειονομικών ρυθμίσεων με σκοπό την αποτροπή διασποράς του Covid -19.

Με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές παραδίδεται σύντομα σε λειτουργία ο νέος βρεφικός σταθμός του Κιλκίς. Βρίσκεται επί της οδού Κοτυώρων και Καραολή & Δημητρίου, είναι ένα πραγματικό κουκλόσπιτο, ειδικά διαμορφωμένο σε αισθητική χώρου και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, με υποψήφιους λιλιπούτειους ένοικους βρέφη ηλικίας από οκτώ μηνών μέχρι και δύο ετών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-12-2020)