Quantcast
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, 9:16:13 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 23:07

Αν είχατε ένα θα ‘πιανε η ευχή του…

gkountenoudhs-epifaniosΕΠΙΦΑΝΙΟΣ: Τέκνον, Χρήστο μου, θα έρθεις στο Αγιο Ορος, για να σου δώσουμε την ευχή μας. Στο δήμο Παιονίας θα συναντήσεις πολλές κακοτοπιές και η ευλογία των μοναχών θα σου είναι απαραίτητη.

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 23:06

Ποινικά ακαταδίωκτοι

Σκάει μύτη λίαν προσεχώς η παραγραφή των ποινικών υποθέσεων όσων παραπέμφθηκαν μέχρι 30 Αυγούστου 2013 για λαθροϋλοτομία! Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογη παραγραφή υπήρξε και για τους λαθροϋλοτόμους το 2011.

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 23:06

Έμπρακτη να είναι η αγάπη

Και μια περί δασών ο λόγος. Και φέτος ανθεί στο Κιλκίς το φαινόμενο της λαθροϋλοτομίας. Οι αμετανόητοι πολλοί και ερχομένου του Χειμώνα «φούντωσαν» οι δουλειές τους.

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 23:05

Να πούμε και τον καλό τον λόγο

Συνήθως η στήλη των σχολίων είναι στήλη γκρίνιας ή καταγγελίας ή… Ωστόσο όταν συμβαίνουν και θετικά οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε. Προκαλεί λοιπόν ικανοποίηση ότι μια σειρά θεμάτων και ανοιχτών ζητημάτων του νομού και ιδιαίτερα της πόλης του Κιλκίς βρίσκουν το δρόμο τους

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 23:04

Να έρθουμε στα …ίσια μας

Αλλά για να μείνουμε πιστοί στο πνεύμα της στήλης, δεν εξέλιπαν μεγάλα «αγκάθια» που ταλαιπωρούν εντελώς αδικαιολόγητα το νομό.

teiΤα μαθήματα άρχισαν στο χειμερινό εξάμηνο του τμήματος σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος του παραρτήματος Κιλκίς του ΤΕΙ, αλλά μαζί ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Μόνο τρεις μόνιμοι καθηγητές υπάρχουν και διδάσκουν και μαζί με αυτούς κάποιοι φιλότιμοι έκτακτοι καθηγητές, πριν καν ακόμα προσληφθούν.

nhreas-kilkisΟλοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ τα βιωματικά εργαστήρια με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» που απευθύνονταν σε παιδιά ηλικίας 4 έως 5 χρονών.

lyssa-alepoyΗ Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Ν. Κιλκίς, σε  συνεργασία  με το Εσπερινό Γυμνάσιο – ΓΕΛ Κιλκίς οργανώνουν  στα  σχολεία  της  αρμοδιότητάς  τους  και  σε  συνεργασία  με  τους :  1. Γεώργιο Βαφειάδη, Διευθυντή Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, Περιφέρεια Κεντρικής     Μακεδονίας.
2. Νεκτάριο Γιαδίνη, Επίκουρο Καθηγητή Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

proskopoi-agiasmosΜε τον καθιερωμένο αγιασμό και την ευλογία του αρχιμανδρίτη πατρός Απόστολου, ξεκίνησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, η λειτουργία του 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Κιλκίς, με την συμμετοχή λυκοπούλων, προσκόπων, ανιχνευτών, βαθμοφόρων, μελών Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) και γονέων.

krousia-olokautomaΠρόταση να διδαχτεί στα παιδιά των σχολείων του νομού, ανήμερα της 72ης επετείου του ολοκαυτώματος των τριών χωριών των Κρουσίων, η ιστορική αλήθεια για ένα γεγονός που έμεινε στη σιωπή,  υπέβαλε ο σύλλογος Κιλκισιωτών Αθήνας στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού.