Quantcast
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, 7:22:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

dikaiosunopoulosΑνοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do όλων των κατηγοριών ηλικιακά, διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας  από 11-13 Οκτωβρίου 2013.

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 21:18

Νέο ξεκίνημα του Άρη με νίκη

arhs-pantelehmona-2013-14Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του γύρισε από τη Βάθη ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς νίκησε τον τοπικό Κεραυνό με 3-5 σκορ στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

dikaiosunopoulosΑνοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do όλων των κατηγοριών ηλικιακά, διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας  από 11-13 Οκτωβρίου 2013.

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 21:10

Ξεκίνησε με αγιασμό τη νέα χρονιά

agiasmos-ag-tryfonΤην έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2013-14, για τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων Γουμένισσας», σηματοδότησε ο Αγιασμός που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6:30μ.μ.,

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 21:09

Ευγενής και ειλικρινής

Απολύτως επιτυχημένη κρίνουμε την εκδήλωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς την περασμένη Δευτέρα όπου και παρουσίασε την πρόταση εξόδου από την κρίση, το κατ’ εξοχήν αρμόδιο στέλεχος, ο βουλευτής και πανεπιστημιακός Γιώργος Σταθάκης.

Θα ρωτήσετε: Τίποτα προβληματικό ή άξιο κριτικής δεν υπήρξε;  Θέλω να είμαι συνεπής προς όσα επί χρόνια- πριν ακόμα από την κρίση, υποστηρίζω: Και ο Γ. Σταθάκης δεν αφιέρωσε πολύ χρόνο και επομένως δεν φάνηκε να συμμερίζεται  την τεράστια σημασία

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 21:07

Σαν τα μούτρα τους

«Έκαναν τους συνεταιρισμούς σαν τα μούτρα τους…», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Σταθάκη όταν η συζήτηση ήρθε στα αγροτικά και στην πολιτική αναδιοργάνωσης της αγροτικής παραγωγής. Και προφανώς εννοούσε τις πολιτικές και τους Πολιτικούς που οδήγησαν τους συνεταιρισμούς να κατατρύχονται από προβλήματα,

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 21:05

Χωρίς άδεια κυκλοφορίας

Γράφαμε χθες για τον κ. Θεόφιλο Κυριακίδη ότι τον «τσάκωσε» η Ομάδα «Δίας» να οδηγεί μοτοσυκλέτα, ανάποδα σε μονόδρομο και χωρίς άδεια οδήγησης. Το αληθές είναι πως δεν είχε άδεια κυκλοφορίας του δικύκλου και φυσικά δεν ήταν και ασφαλισμένο.

stathakhs-kilkis«Το διακύβευμα τώρα είναι ένα και μοναδικό : η αντιμετώπιση της φτωχοποίησης  και της ανθρωπιστικής κρίσης στην ελληνική κοινωνία. Επομένως δεν έχει καμιά σημασία, ούτε θα πάρει κανένας στα σοβαρά τις κινήσεις για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 20:59

Πάλι θα καλείτε την Χρυσή Αυγή;

syrizaΑπό τη Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, που αποτέλεσε ορόσημο στην παγκόσμια  μάχη εναντίον του ναζισμού και του φασισμού και είχε αποτέλεσμα το Έπος της Εθνικής Αντίστασης,