Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:38:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Δήμος Κιλκίς, πιστός στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων και της δημιουργίας εορταστικής ατμόσφαιρας, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από  δράσεις και εκδηλώσεις στην πλατεία Ειρήνης με το καθιερωμένο πλέον “χριστουγεννιάτικο χωριό” του Κιλκίς.

Πολλές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι κατέβηκαν την Παρασκευή στους δρόμους της Λισαβόνας για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στους μισθούς τους και την αύξηση των ωραρίων τους, έπειτα από την έγκριση επί της αρχής του σχεδίου προϋπολογισμού για το 2015 από το Κοινοβούλιο.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διοργανώνει για δεύτερη χρονιά Ήπιο Περίπατο την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα.

Ως χώρος συνάντησης και σημείο εκκίνησης είναι η αρχή της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (συμβολή Λεωφ.

Διπλό μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της Παρασκευής από την επετειακή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της και επιτέθηκε με σφοδρότητα στις αριστερές φοιτητικές παρατάξεις για τα τελευταία γεγονότα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι «σήμερα βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και από τα μνημόνια».

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η δοκιμαστική πτήση του τουριστικού διαστημόπλοιου της Virgin Galactic SpaceShip2 στην έρημο Μοχάβι, στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Καλιφόρνιας, ο ένας από τους δύο πιλότους του διαστημικού σκάφους σκοτώθηκε και ο δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά.
Για πρώτη φορά «ξεπαγώνουν» οι μόνιμες προσλήψεις γιατρών που εκκρεμούν από το 2011 στα Νοσοκομεία της χώρας. Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας).
Πλήρη κατανόηση στις θέσεις της Λευκωσίας στο θέμα των τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) φέρεται να εξέφρασε ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στη μακρά τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα της Παρασκευής οι δύο άνδρες.
Δεκαοκτώ εργάτες σκοτώθηκαν και 27 τραυματίστηκαν όταν το υπερφορτωμένο λεωφορείο που τους μετέφερε ανετράπη και έπεσε σε χαντάκι στην επαρχία Σπάρτη της νοτιοδυτικής Τουρκίας. Στο λεωφορείο μετέβαιναν 46 εργάτες γης, στην πλειονότητά τους γυναίκες, παρότι οι θέσεις του οχήματος δεν υπερέβαιναν τις 27.
«Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει στην πορεία για την επίτευξη του στόχου της ολοκλήρωσης του προγράμματος εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο και την αλλαγή σχέσης με την τρόϊκα, όπου το ΔΝΤ θα παρέχει μόνο τεχνική βοήθεια», ανέφερε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, στη διάρκεια κομματικής σύσκεψης, όπως αναφέρουν πηγές της Χαρ.
Πιστός στο πνεύμα της εσωτερικής συνεννόησης και συνεργασίας, συστατικό απαραίτητο για την αξιοποίηση της ισχύος ενός έθνους εμφανίζεται ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες για να αναλάβει τα καθήκοντά του στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αρμοδιότητα τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια της ΕΕ.