Quantcast
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 2:49:50 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:16

Ενας γιατρός νίκησε τρεις μηχανικούς

Στο δήμο του Κιλκίς η εκλογική μάχη είχε και μια… επιστημονική παράμετρο: ένας γιατρός (Μπαλάσκας) νίκησε και τις δυο εκλογικές Κυριακές τρεις μηχανικούς (Τερζίδη, Αφεντουλίδη και Φαχουρίδη). Θριάμβευσε η ιατρική επιστήμη!
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:15

Ηττήθηκαν τα κόμματα πλην ΚΚΕ

Στην Ελλάδα όλα τα κόμματα πανηγυρίζουν για τη… νίκη τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που μόνο αυτοδιοικητικές δεν τις θέλουν.
Στο Κιλκίς κανένα κόμμα δεν μπορεί να πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα. Το ΠΑΣΟΚ τα έκανε μαντάρα με τις καθυστερημένες αποφάσεις, την έλλειψη στρατηγικής και πολιτικής διορατικότητας.
Η Ν.Δ. ουσιαστικά απείχε (!) από τις δημοτικές εκλογές του νομού Κιλκίς. Το ισχυρό κόμμα του νομού μας δεν τόλμησε να δώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο και οι νίκες Μπαλάσκα και Λαπόρδα δεν αφορούν την οργάνωση της ΝΟΔΕ.
Το ίδιο έπραξε και η Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΝ, η οποία απείχε από τις υποψηφιότητες του νομού.
Το μόνο κόμμα που δικαιούται να αισθάνεται δικαιωμένο για τη δράση του, είναι το ΚΚΕ, το οποίο έδωσε την πολιτική του μάχη και στους δυο δήμους του νομού, καθώς και στην Περιφέρεια με τους Κ. Χαλίτσιο, Γ. Φαχουρίδη και Ακ. Οργαντζή
mpalaskasΕν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί φωτεινό ιστορικό παράδειγμα των αγώνων της νεολαίας για τη Δημοκρατία.
Στις μέρες μας δεν τίθεται φυσικά ζήτημα Δημοκρατίας, καθίσταται όμως επιτακτική η ανάγκη για την αναβάθμιση της ποιότητάς της, έτσι ώστε να έχει χειροπιαστά οφέλη για τους πολίτες.
Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι επέτειος απόδοσης φόρου τιμής σ’ εκείνους, που σε στιγμές συνταγματικής εκτροπής, αγωνίστηκαν για την υπεράσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, που κατέχουν υψηλότατες θέσεις στο αξιακό σύστημα των Ελλήνων.
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:10

Οι πρωτιές του Νίκου Αφεντουλίδη

afentoulidisΕν αρχή ην το χωριό μας. Σπάνια ένας υποψήφιος «κατορθώνει» να χάσει την πρωτιά στο χωριό του. Συνήθως ο γενέθλιος τόπος είναι εκείνος που δίνει τα υψηλότερα ποσοστά σε εκλογές στους καταγόμενους από εκείνον υποψήφιους. Ο κανόνας είχε εφαρμογή και στις δημοτικές εκλογές της προπερασμένης (πρώτης ) Κυριακής αναφορικά με τις επιδόσεις του συνδυασμού του Νίκου Αφεντουλίδη.
kiltidisΟι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να «κλείσουν» οι πρώτοι σύνεδροι στο νέο κόμμα που γεννιέται στον χώρο της κεντροδεξιάς με ηγέτιδα την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως είναι γνωστό στο πολιτικό αυτό εγχείρημα πρωτοστατεί εδώ και μήνες και ο ανεξάρτητος βουλευτής του νομού μας Κώστας Κιλτίδης, του οποίου η παρουσία και δράση στο νέο κόμμα θα είναι πρωταγωνιστική.
gkountenoudisΤην Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο λαός της Μακεδονίας και του νομού Κιλκίς έδωσε μια καθαρή νίκη στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατατάσσοντάς τον πρώτο στην προτίμησή του. Η νίκη που σημειώσαμε στον επαναληπτικό γύρο δεν ήταν τυχαία και ευκαιριακή, αλλά επετεύχθη χάρη στην ουσιαστική στήριξη που μας δείξατε σε προσωπικό επίπεδο. Κυρίως όμως χάρη στην εμπιστοσύνη και πίστη σας, στο πρόγραμμα, στις ιδέες και στις θέσεις μας.
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:03

To ΣΕΟ Κιλκίς στην Κωνσταντινούπολη

seoΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4ήμερη εκδρομή του Τ.Τ. Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Κωνσταντινούπολη από τις 28-10-2010 έως τις 31-10-2010. Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη του τοπικού συμβουλίου, καθώς και φίλοι του Οδηγισμού, που με ενθουσιασμό, κέφι και καλή διάθεση ακολούθησαν τις περιηγήσεις στα κλασικά αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της Πόλης.
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:03

Δραστηριότητες Ορειβατικού Κιλκίς

Το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου 2011 ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο, με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο μέσα στο  Μέτσοβο. Στη συγκεκριμένη εκδρομή προγραμματίζεται η κοπή της πίτας του Συλλόγου. Λόγω της επιθυμίας μας για την καλύτερη οργάνωση της, καθώς και της αυξημένης ζήτησης που παρατηρείται σε ανάλογες εκδρομές, παρακαλούμε να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας, καθώς είναι απαραίτητο να προβούμε στις ανάλογες κινήσεις (ξενοδοχείο – περιηγήσεις – ταβέρνα κτλ).
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 00:22

Ανοίγουν τα στόματα

Δεν χρειάστηκαν παρά δυο τρία εκλογικά τμήματα για να καταφανεί ο νικητής των δημοτικών εκλογών στο Κιλκίς.
Μιλώντας με στέλεχος του συνδυασμού Τερζίδη  (όχι με υποψήφιο σύμβουλο) εξομολογήθηκε ότι κυρίαρχος στόχος είναι να «ψαλιδιστεί» η διαφορά.
Εξάλλου λίγη εμπειρία χρειαζόταν για να αντιληφθεί κάποιος ότι η έκβαση της μάχης είχε κριθεί από την πρώτη Κυριακή.
Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που προσέθεταν  και όσα έγιναν ή δεν έγιναν μέσα στην εβδομάδα.  Να δείτε που σε λίγο θα ανοίξουν τα στόματα..