Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 2:08:34 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

koinonikos-syndesmosΤην Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του «Κοινωνικού Συνδέσμου» για τους φίλους της βόρειας Ελλάδας στο ξενοδοχείο “Les Lazaristes” της Θεσσαλονίκης με θέμα την πολιτική και την οικονομία και ομιλητές τους οικονομολόγους Χριστόφορο Σαρδελή και Γιάννη Τσαμουργκέλη.

kilkisiakosΟ Α.Ο. Κιλκισιακός κατόπιν πρωτοβουλίας του Βασίλη Σεργιαννίδη ανακοινώνει πως στους δύο εντός έδρας αγώνες με Μακεδονικό (3/11) και Εθνικό Σιδηροκάστρου (10/11) θα διαθέσει μέρος των εσόδων στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

elme-kilkisΜαθητές και μαθήτριες, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,
Στις 28 του Οκτώβρη ο λαός μας τιμά μια μεγάλη επέτειο. Σαν σήμερα, πριν από 74 χρόνια, η πατρίδα μας δέχτηκε μια ιταμή πρόκληση. Ο ιταλικός φασισμός, έχοντας πίσω του την υποστήριξη του γερμανικού ναζισμού, απαίτησε την παράδοση της χώρας.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:48

Βαγγέλη το νου σου..!

tonikidhs-tsantakhsΌχι, δεν έκλεισε η συμφωνία συνεργασίας. Θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες δυο καζανιές του οικοδεσπότη Φίλιππα Κοτανίδη για να επισημοποιηθεί το ...ντιλ.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:47

Άνευ αντικειμένου

Τελικά και η Π.Ε. Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά τις Κυριακές, εκτός των δυο Κυριακών στη διάρκεια της ΔΕΘ, στην περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης  και την τελευταία Κυριακή του έτους σε όλο το ν. Θεσσαλονίκης.

Τελικά δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Από το Δήμο Κιλκίς και αρμοδίως, ενημερωθήκαμε πως η δέσμευση τραπεζικών καταθέσεων του δημότη, για τον οποίο γράφαμε σε σχόλιό μας στο προχθεσινό μας φύλλο,

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:46

Πολύ καλό για να είναι αληθινό

Με αφορμή και την τελευταία εξέλιξη με τη συμμεταλλειοκτησία και τις αντιδράσεις που προκάλεσε:  
Επομένως είναι απλό: Όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις πιέζουμε όταν αδικούμαστε και καταφέρνουμε μικρές ή μεγάλες νίκες.  

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:30

Η μόνιμη σταθερά

Συμπλήρωσα αισίως 30 χρόνια στο δημοσιογραφικό επάγγελμα. Πολλά άλλαξαν από τότε που ξεκίνησα. Σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής του νομού.

georgantas3Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά και του βουλευτή Πέλλας Δ. Σταμενίτη κατατέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών όπου καταγράφεται το τεράστιο πρόβλημα  που έχει δημιουργηθεί στον αγροτικό κόσμο με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για χρέη προς το δημόσιο.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:26

Οι δρόμοι μας πριν και μετά

andreanidisΝωπές οι δραστηριότητές μας πολλές μέρες του Ιουλίου και Αυγούστου στα δένδρα δίπλα στους δρόμους της ανατολικής πλευράς της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης, πρόσφατη η δυσλειτουργία μου να βρω τίτλο και χώρο να χωρέσω χίλιες λέξεις αυτής της παλαιότερης έως διαχρονικής ευαισθησίας του Διευθύνοντα Συμβούλου της Γαλακτοβιομηχανίας Κουκάκη Αθανασίου.