Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 10:11:11 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

parastatidhstΗ προγραμματική σύγκλιση της «Κοινωνίας Πρώτα» και του ανεξάρτητου βουλευτή Κιλκίς Θεόδωρου Παραστατίδη καταδείχθηκε  για άλλη μια φορά με την παρουσία του κ. Παραστατίδη σε ομιλία του κ. Αλ. Τσίπρα, ως υποψηφίου προέδρου της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η εκδήλωση έγινε στο αχανές ΑΚΡΟΠΟΛ της Αθήνας με πολύ κόσμο και μαζί με τον κ. Παραστατίδη παρέστησαν πλήθος προσωπικοτήτων της Αριστεράς, πολιτικών στελεχών και κινήσεων και εκπροσώπων του Πολιτισμού.

sionidhs-skraΣτις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης του  Σκρά παρευρέθη το πρωί της Κυριακής 1.5.2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Νωρίτερα συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος  επεσκέφθη το Δημαρχείο της Παιονίας.

gkountenoudhsΉταν μια ξεχωριστή συγκέντρωση, αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.  Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό, έφερε στην επιφάνεια και τη συγκινησιακή φόρτιση του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη.

sismanidhs-dhmhtrhsapgΣε οικισμούς του Κιλκίς, στο λεκανοπέδιο των Μουριών και της Δοϊράνης περιόδευσε αυτό το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.
Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν  πολύ ζεστή. Οι δημότες του λεκανοπεδίου αγκαλιάζουν την ‘’Άνοδο – 7Πολις’’ και τον επικεφαλής της, μοιράζονται μαζί του τα προβλήματά τους, ανταλλάσσουν απόψεις για προτεινόμενες λύσεις. Στο πρόσωπο του Δημήτρη Σισμανίδη βλέπουν έναν δικό τους άνθρωπο, απλό αλλά με εμπειρία και γνώση ζωής. Γι’ αυτό και δηλώνουν ότι θα του εμπιστευθούν τις τύχες του Δήμου Κιλκίς.

allazo-protovoulia-euthinhsΗ Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που δεν κατευθύνονται από κανέναν εξωγενή παράγοντα, παρά μονάχα από τις αρχές της διακήρυξης και του κανονισμού που οι ίδιοι εκπόνησαν. Στηρίζεται δε μέχρι στιγμής από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, τον πολιτικό χώρο των Οικολόγων Πράσινων χωρίς καμία κομματική παρέμβαση και έχει συνυποψήφιους τόσο μέλη από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους όσο και κομματικά ανένταχτους πολίτες. Όλοι κινούνται και σκέπτονται όμως ελεύθερα ως άτομα, αναλαμβάνοντας προσωπική ευθύνη για τη συμμετοχή τους.

xalitsiosΜπροστά στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μάη, το ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, στην εργατική αγροτική λαϊκή οικογένεια, η οποία καθημερινά δίνει τη μάχη της επιβίωσης, της ικανοποίησης των αναγκών όλων των μελών της. Αναγκών που όλο και πιο δύσκολα ικανοποιούνται, μιας και οι επί σειρά πολιτικών που εφαρμοστήκαν,

Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 23:14

Ηρθε ο Κρίτων!

Εντάξει! Αφού ήρθε και ο ευρωβουλευτής του Γ. Παπανδρέου και γιος της Μαρίας Αρσένη, κατά κόσμον Κρίτων, στο Κιλκίς, μπορούμε να κοιμόμαστε (περιβαλλοντικά) ήσυχοι και εμείς και ο χρυσός των Κρουσίων…

Τη θέση του διευθυντή στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Κιλκίς ανέλαβε ο κ. Τέλης Γρηγοριάδης, (γέννημα θρέμμα του καταστήματος), ο οποίος επέστρεψε από το κατάστημα του νομού Θεσσαλονίκης, όπου είχε τοποθετηθεί προσωρινά ως διευθυντής.

Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 23:13

Στηρίζει σθεναρά

Ιδιαίτερη είναι η μεταχείριση που απολαμβάνει από την κυβέρνηση ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς. Θα προσέξατε, υποθέτουμε, ότι όπου μπλοκάρει κάποιο θέμα του νομού αναλαμβάνει ο Γεωργαντάς να πιέσει κάποιον υπουργό ή να επισπεύσει μια διαδικασία.

Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 23:05

Αλλά ξέρει και να φωνάζει…

.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Γεωργαντάς είναι το καλό παιδί που το «ρίχνουν» οι υπουργοί επειδή τον θεωρούν δεδομένο. Ακριβώς το αντίθετο. Διότι όπου διαβλέπει ύποπτες κινήσεις υπουργών ο βουλευτής μας ξέρει να βάζει τις φωνές.