espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 2:08:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Βρισκόμαστε στο έτος 2150. Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει επηρεάσει καταστροφικά το κλίμα της γης. Η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει τόσο που πολλά νησιά της Ελλάδας έχουν "βυθιστεί". Πολλές περιοχές της Νότιας Ελλάδας έχουν ερημοποιηθεί. Παρακολουθούμε μια παρέα μαθητών που επιστρέφει από το σχολείο που κλείνει για τις καλοκαιρινές διακοπές…Η παρέα σχεδιάζει μια εκδρομή. Η γιαγιά των παιδιών έχει μια ιδέα. Αλλά δεν θα πάνε όλα καλά…

Τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου ο Οίκος Ευγηρίας και Θ.Χ.Π. Κιλκίς δέχτηκε την προγραμματισμένη επίσκεψη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρόδασους. Το γκρουπ των επισκεπτών αποτελούμενο από 15 παιδιά και 7 συνοδούς ενηλίκους έφτασε στη μονάδα στις 5 το απόγευμα, πρόσφερε δώρα & εδέσματα στους περιθαλπόμενους του γηροκομείου, περιηγήθηκε στους χώρους του, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της μονάδας.

Κυριακή, 03 Μαϊος 2009 07:15

Αυγοτσούγκρισμα «Ακριτών»

Το καθιερωμένο «Αυγοτσούγκρισμα» των «Ακριτών» Πολυκάστρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2009, στις 8:30 το βράδυ, στο «Σπίτι του Πόντου» στο Πολύκαστρο.
Η βραδιά περιλαμβάνει το διαγωνισμό αυγοτσουγκρίσματος παρουσία χορευτικών τμημάτων, καθώς επίσης και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι ειδικά προσκεκλημένοι από τον Πόντο Αντέμ Μπεσκίογλου και Κερίμ Αϊντίν, πόντιοι καλλιτέχνες.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:12

Αλωνίζει τη Θεσσαλονίκη

Ο δε νέος Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης  Στ. καλαφάτης κατάργησε ακόμα και τον εθιμοτυπικό κύκλο επισκέψεών του στους νομούς αρμοδιότητάς του με την ανάληψη των καθηκόντων του εκάστοτε υπουργού.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:12

Πάγια τακτική

Ενόσω συνεχίζονται οι έρευνες η Αστυνομία κατά πάγια πανελλαδική τακτική δεν ανακοινώνει περιστατικά ληστειών κ.λ.π.
Αυτή είναι η απάντηση που λάβαμε από τον αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς στο ερώτημα που διατυπώσαμε γιατί δεν ανακοινώθηκε η ληστεία στο Κιλκίς, την περασμένη Τετάρτη σε μίνι μάρκετ.
Ευχαριστούμε για την άμεση απόκριση.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:11

Που πας χωρίς Πινέλη…

Το διαβάσαμε και μείναμε ενεοί…. Τη Ρωσία θα επισκεφθεί και θα περιοδεύσει ο Κώστας Κιλτίδης!
Μα, καλά πήρε τόσο εύκολα βίζα από τον Πινέλη; Και θα πάει μόνος χωρίς καθοδήγηση, χωρίς τέλος πάντων κάποιον να του δείχνει τα σημάδια της υπεροχής του (σχωρεμένου έστω) συστήματος;
Που πας χωρίς Πινέλη Υφυπουργέ;

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:11

Ευθύνεται η Περιφέρεια

Η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας είναι υπαίτια για την καθυστέρηση έναρξης της πολεοδόμησης του στρατοπέδου Καραγιαννοπούλου αφού ο δήμος έστειλε 6ο σχετικό φάκελο από τον Απρίλιο του 2008 και η έγκριση της Περιφέρειας ήρθε αρχές Δεκέμβρη!
Χρειάστηκαν δηλαδή κοντά οχτώ μήνες για μια έγκριση.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:10

Προβολή του έργου

Κατά πάγια τακτική κάθε κυβέρνησης, τα μ.μ.ε ευθύνονται για την κακή εικόνα τους. Το συνηθίζουν οι πολιτικοί. Όταν είναι στα ψηλά, απολαμβάνουν τους καρπούς της επιτυχούς πολιτικής τους. Όταν κατέρχονται ευθύνεται ο τύπος που δεν αναδεικνύει το έργο τους, που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα κ.ο.κ.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε προχθές τη Σιδηροδρομική Γέφυρα του Αξιού με αφορμή την ολοκλήρωση του φορέα της γέφυρας, η οποία αποτελεί τμήμα της υπό κατασκευή νέας σιδηροδρομικής γραμμής Πολυκάστρου- Ειδομένης.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική γέφυρα στην Ελλάδα η οποία κατασκευάζεται από την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. Έχει μήκος 800 μέτρα, πλάτος περ.14 μ., ύψος 40 μ. και διασχίζει τον ποταμό Αξιό στο σημείο της βαθιάς κοίτης του.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς, συνδιοργανώνει με το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαϊου στις 10:00π.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.