Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επιχειρηματικότητα ατόμων με αναπηρία
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο Κιλκίς, ημερίδα με τίτλο «Καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας ατόμων με αναπηρία», στα πλαίσια της δράσης «Εναλλακτικοί τρόποι διαλόγου με τις ευπαθείς ομάδες και την τοπική κοινωνία του Κιλκίς». «ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΕΝΝΟΙΕΣ-ΡΟΛΟΙ»
Ύστερα από αίτημα των πολιτών του Κιλκίς και με ευκαιρία τον εορτασμό των έξι χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» θα παρουσιαστεί για μια ακόμη φορά η θεατρική παράσταση «ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΕΝΝΟΙΕΣ-ΡΟΛΟΙ» από την ομάδα ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ του Δικτύου Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ. Η παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 31 Μαρτίου και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μονομαχία Τερζίδη - Μπαλάσκα
www.epikairo.gr
Και το όνομα αυτής; www.epikairo.gr
Η εφημερίδα «Επίκαιρο» κάνει ποδαρικό στο διαδίκτυο την 01.04.08.
Οι απεργίες μάς ζημιώνουν. Βοηθήστε μας
Οι αγρότες στους δρόμους
Στους δρόμους βγαίνουν οι αγρότες καθώς τα αιτήματά τους δεν ικανοποιούνται από την κυβέρνηση, παρότι κοινοποιήθηκαν εδώ και πολλούς μήνες στους αρμόδιους υπουργούς.Στην Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής που έγινε στα γραφεία της ΕΑΣ την Τετάρτη 19 Μαρτίου πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση στις 27-3-2008 να πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Το 2o Γυμνάσιο Κιλκίς ταξίδεψε στην Πολωνία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι δυο καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στην πόλη Bialystok της Πολωνίας (περιοχή Ποδλασκίας) από τις 3 έως τις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο εφαρμογής του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius αλλά και των Οικολογικών σχολείων. Δενδροφύτευση στις Μάνδρες
Δενδροφύτευση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μανδρών του Δήμου Γαλλικού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού και με την συνδρομή και στήριξη της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιώργου Θεοδωρίδη. «Άλλη γεωργία»
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΓΕΠ –AGROCERT, δημιουργείται το Γραφείο για τα προϊόντα της «Άλλης Γεωργίας». Σκοπός του Υπουργείου, σύμφωνα με τον υπουργό κ. Κοντό, το γραφείο της «Άλλης γεωργίας» είναι: -Να καταγράψει και να δώσει ώθηση σε καλλιέργειες και προϊόντα ήσσονος μέχρι σήμερα σημασίας, που με κατάλληλες όμως παρεμβάσεις μπορούν να εξελιχτούν σε σημαντικές, από άποψη οικονομικού, διατροφικού και τοπικού ενδιαφέροντος.