Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο αγωνας συνεχίζεται.ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς: 24ωρη απεργία την Τετάρτη
ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ - Π. ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ:Αναβαθμίστε τώρα το εμπορικό κέντρο
Μέγα πλήθος, μέγα πάθος ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ. Κοπή πίτας στην κατάμεστη “ΑΡΕΝΑ”
Το κυβερνητικό έργο, η αγροτική πολιτική και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του ν. Κιλκίς βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, βουλευτή ν. Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτικού του Γραφείου, την περασμένη Κυριακή στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ‘’Αρένα’’. Η μοιραία στροφή του θανάτου
Η μοιραία στροφή του θανάτου, στο δρόμο εισόδου - εξόδου της πρωτεύουσας του νομού που κόστισε τόσες ζωές... Από το Δ’ Κ.Π.Σ. αναμένουμε να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του δρόμου Κιλκίς κόμβος Μαυρονερίου, σύμφωνα με τη μελέτη που εκπονείται. Τι πρέπει να περιμένει το Κιλκίς αναλύει ο κ. Τσιότρας. Τι κάναμε, τι σχεδιάζουμε για το Κιλκίς ενόψει του Δ’ Κ.Π.Σ.
Χαρακτηρίζεται ως το τελευταίο μεγάλο πακέτο που θα έχει στη διάθεσή της η χώρας μας για να καλύψει την απόσταση που την χωρίζει από την ανεπτυγμένη Ευρώπη. Και με δεδομένη την δέσμευση - εξαγγελία της κυβέρνησης ότι το Δ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης θα κατευθυνθεί κυρίως και πρωτίστως προς την Περιφέρεια, είναι κρίσιμο να έχουμε τις θέσεις του καθηγητή Γιώργου Τσιότρα. Ενός νέου ανθρώπου με λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα που κλήθηκε από τον πρωθυπουργό να φέρει σε πέρας το βαρύ έργο της διοίκησης της νευραλγικότερης ίσως Περιφέρειας της Χώρας Την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Γκοράνης με Δημάρχους της Παιονίας
Συνάντηση με το Δήμαρχο Ευρωπού κ. Ευθύμιο Κουρτζανίδη, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γουμένισσας Ιατρός κ. Θεόδωρος Γκοράνης, στα πλαίσια επαφών που θα έχει με τους Δημάρχους της ζώνης ευθύνης του Νοσοκομείου, για την καταγραφή προβλημάτων των Περιφερειακών Ιατρείων και τον εκσυγχρονισμό τους. Συνάντηση ΠΟΕ με υπουργό Παιδείας
Τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε) με επικεφαλής τον Πρόεδρο Καθηγητή Ιατρικής Γιώργο Παρχαρίδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτηση του προεδρείου της Π.Ο.Ε, προκειμένου να τεθούν στον Υπουργό αιτήματα του ποντιακού ελληνισμού αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας.
Aναζητεί οφειλέτες η ΕΑΣ Κιλκίς
Αποφασίσθηκε ομόφωνα πως η Ένωση Κιλκίς θα στείλει ενημερωτικές επιστολές στους πελάτες της, οι οποίοι έχουν οφειλές προς την Οργάνωση και σ ε εύλογο χρονικό διάστημα θα καλούνται να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους
Για λόγους ηθικής τάξης… Άρθρο-παρέμβαση στα κατ΄εξακολούθησιν ακατανόητα(;) που διαδραματίζονται σ
Λόγους ηθικής τάξης επικαλέστηκαν παλαιότερα πρόεδροι, προπονητές, έφοροι για να παραιτηθούν ή να τους «παραιτήσουν». Χωρίς κανείς να μπει στον κόπο και να εξηγήσει στους ελάχιστους εναπομείναντες φιλάθλους τι τέλος πάντων είναι τόσο ανήθικο που δεν το αντέχουν και παραιτούνται.
Πρόεδροι εκδιώκουν συμβούλους, συμβούλια πρόσκεινται (αν δεν διορίζονται κιόλας) και εξυπηρετούν τον δείνα ή τον τάδε βουλευτή.
Σάββας Αργυρόπουλος :Καθημερινά προβλήματα του ν. Κιλκίς και των Δήμων
Προβλήματα, προβληματισμοί και ανάγκες πάρα πολλές. Αρχίζοντας λοιπόν από το οδικό δίκτυο του Νομού μας, θα έλεγα πως δεν είναι και το καλύτερο. Επιτέλους, η μισή διαδρομή από Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη (Νέα Σάντα-Κιλκίς) ολοκληρώνεται. Η μελέτη του κόμβου Μαυρονερίου-Κιλκίς δημοπρατήθηκε και απομένει η υπόλοιπη μισή διαδρομή από Νέα Σάντα μέχρι τον κόμβο της Εγνατίας Οδού (Δερβένι).