Υστερικές αντιδράσεις από τις ΗΠΑ βλέπει η Μόσχα όσων αφορά το ζήτημα της Ουκρανίας, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Η υστερία του Λευκού Οίκου είναι αποκαλυπτική όσο ποτέ.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας και βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, με την οποία θέτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι διπλά εμβολιασμένοι που, έχουν νοσήσει ήδη μια φορά με κορωνοϊό και πριν προλάβουν να πραγματοποιήσουν την τρίτη δόση του εμβολίου, νόσησαν για δεύτερη φορά.
«Η υστερία του Λευκού Οίκου είναι αποκαλυπτική όσο ποτέ.
“Η υστερία του Λευκού Οίκου είναι αποκαλυπτική όσο ποτέ. Οι Αγγλοσάξονες χρειάζονται πόλεμο.
Ο δικηγόρος του 20χρονου, Σπυράτος Παρασκευάς, ανέφερε ότι στις καταθέσεις των κατηγορούμενων υπάρχουν στοιχεία που δίνουν τον κατηγορούμενο.
Μετά και από τα τελευταία γεγονότα που συντάραξαν την κοινωνία, ο κ.
Γράφει ο Θανάσης Βαφειάδης, τοπογράφος, συγγραφέας.
Το πρώτο λεωφορείο στο νομό Κιλκίς εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1920 και λέγεται ότι ανήκε στο Γεώργιο Γρηγοριάδη, χωρίς αυτό να είναι εξακριβωμένο.
Άρθρο για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, της Ειρήνης Χατζή, αγρότισσας-παραγωγού, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.
Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες άλλης μιας ιστορίας εργοδοτικής ασυδοσίας, με τις πλάτες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι οι μεγαλοεργολάβοι/μεγαλοεργοδότες στον τομέα της καθαριότητας θα εκμεταλλευόντουσαν τον νόμο Χατζηδάκη-Μητσοτάκη για να επιτεθούν στους εργαζομένούς τους ήταν δεδομένο και αναμενόμενο.
Η ολλανδική κυβέρνηση συνέστησε στους Ολλανδους πολίτες να φύγουν από την Ουκρανία το συντομότερο δυνατόν λόγω της κατάστασης ασφαλείας, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό ραδιοφωνο BNR, επικαλούμενο τον Ολλανδό πρεσβευτή στην Ουκρανία.