espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 4:09:44 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η απάτη έγινε μέσω social media

Δικογραφία σε βάρος 36χρονου άνδρα σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών για απάτη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2021, υποκρινόμενος ότι πουλάει γεωργικά μηχανήματα μέσω αγγελίας σε social media, ο 36χρονος κατάφερε να ξεγελάσει τον 47χρονο επίδοξο αγοραστή, αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, δήθεν για την αγορά των εν λόγω μηχανημάτων.

Συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου 2022 το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς που κατοικούν στις οδούς Καραολή Δημητρίου, 25ης Μαρτίου, Κ. Γαβριηλίδη, Θεσσαλονίκης (μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Καραολή), Τσιρογιάννη (μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Καραολή), Μανωλάκη (μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Καραολή), Ηπείρου (μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Καραολή), Περιφερειακός (μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Καραολή), Σάντας ότι λόγω διαρροής σε δύο σημεία στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Πύρρου και Θεσσαλονίκης  με Κ. Γαβριηλίδη θα διακοπεί η υδροδότηση.

Τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί, στις 26 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Σας ενημερώνουμε πως όσοι δεν έχετε απογραφεί ακόμη στο Πολύκαστρο ή στα χωριά της ΔΕ Πολυκάστρου μπορείτε να παρευρεθείτε την Δευτέρα 24  και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δημαρχείου Παιονίας, από τις 9.00 έως τις 14.00, προκειμένου να απογραφείτε.

Ξεπέρασαν τα τρία εκατομμύρια οι εγγραφές στην άυλη συνταγογράφηση, σύμφωνα με στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ).

Μετά από εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ημερομηνία έναρξης για την ανανέωση, αλλά και για την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) ορίζεται η 24 Ιανουαρίου 2022 και ημερομηνία λήξης η 31η Οκτωβρίου 2022.

Ο κ. Κοβάτσεφσκι δήλωσε επίσης ότι η χώρα θα συνεχίσει τις πολιτικές καλής γειτονίας και την ενισχυμένη συνεργασία με όλες τις γειτονικές χώρες.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίαςκαι πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι, τόνισε σε ομιλία του στη Βουλή της χώρας του ότι «οι συνομιλίες με τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, αλλά κανείς δεν πρέπει και δεν θα διαπραγματευτεί για την ταυτότητα του μακεδονικού λαού».

Αστυνομικό ελικόπτερο κατέγραφε την καταδίωξη ενός μοτοσικλετιστή στο Λος Άντζελες και στην συνέχεια τον ακαριαίο θάνατο του

Ο οδηγός κινούταν με μεγάλη ταχύτητα σε λεωφόρο του το μεσημέρι της Πέμπτης όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Συμφωνούν οι δύο ηγέτες στο συγκεκριμένο θέμα

Κοινή γραμμή πλεύσης ακολουθούν ο Καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς και ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον όσον αφορά το αν πρέπει η Ρωσία να επιτεθεί στην Ουκρανία ή όχι.