espa pkm

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026, 1:23:17 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ακόμα ένας υποψήφιος δήμαρχος δολοφονήθηκε την Πέμπτη στο Μεξικό. Πρόκειται για τον δεύτερο φόνο υποψηφίου για αυτοδιοικητικό αιρετό αξίωμα μέσα σε μόλις 24 ώρες, ενώ απομένουν πλέον εννέα ημέρες ως τις εκλογές της 1ης Ιουλίου.

Ως σημαντικό γεγονός, μια ιστορική στιγμή, χαρακτηρίζεται από τα ξένα ΜΜΕ η συμφωνία του Eurogroup. .

Το Associated Press κάνει λόγο για έναν συμβιβασμό που ήρθε μετά από πολύωρες συνομιλίες και ήταν παραδόξως δύσκολος, παρά το γεγονός ότι η επίτευξή του έμοιαζε παιχνιδάκι τις προηγούμενες ημέρες.
Μία περίεργη υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας ενός από τα πλέον δραστήρια μέλη του «Ρουβίκωνα» (πολέμησε και εναντίον του ISIS στην Μέση Ανατολή ) και η οποία εντοπίσθηκε τελικά κοντά στο... σπίτι ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.

Οι αρχές της Κολομβίας ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι βρήκαν στο νότιο τμήμα της χώρας των Άνδεων τέσσερα πτώματα, ανάμεσά τους τρία που ανήκουν σε δύο δημοσιογράφους και τον οδηγό τους από τον Ισημερινό, που είχαν απαχθεί στα τέλη Μαρτίου, κρατηθεί όμηροι και κατόπιν δολοφονηθεί από αποστάτες της πρώην οργάνωσης ανταρτών FARC.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 05:50

Στα σκαριά τετ α τετ Τραμπ - Πούτιν

Μετά το «ιστορικό» πυρηνικό τετ α τετ με τον Κιμ της Β. Κορέας, ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί διακαώς μια διάσκεψη κορυφής με τον Βλαντίμιρ Πούτιν - η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρων αμερικανικών ΜΜΕ ενδέχεται να γίνει τον Ιούλιο στη Βιέννη.
Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού χειριστή ταχύπλοου σκάφους, που νωρίτερα είχε αποβιβάσει στη περιοχή Λάμπης της Κω, επτά παράτυπους μετανάστες (πέντε άντρες και δύο γυναίκες) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Εκλογές το συντομότερο, προκειμένου να φύγουν από την κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του συνέδριου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος «Export Summit VI».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να διατηρήσει τη σκληρή πολιτική της για να αποτρέψει την είσοδο εκατομμυρίων ανθρώπων στη χώρα, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ασκούνται διώξεις στις οικογένειες των παράτυπων μεταναστών που περνούν τα σύνορα με το Μεξικό.
Μια σελίδα... λιγότερη έλαβαν την Πέμπτη οι υποψήφιοι για να εισαχθούν την επόμενη σχολική χρονιά στην Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά, από τους συνυποψηφίους τους στις εξετάσεις για τα υπόλοιπα τέσσερα Πρότυπα σχολεία της χώρας.

Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε πόλεις όλης της Ελλάδας με τη λαϊκή οργή να έχει χτυπήσει κόκκινο μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια για την «Βόρεια Μακεδονία».