espa pkm

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026, 6:44:23 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού δεν είχαν αυταπάτες, όπως ο κ. Τσίπρας, σχετικά με το μέλλον της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς για τα μνημόνια και άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια και οράματα. Ακόμη όμως κι όσοι δεν ψήφισαν το κυβερνόν κόμμα ανέμεναν τουλάχιστον ότι θα βάλει μια τάξη στην αγορά, προστατεύοντας ανίσχυρες παραγωγικές ομάδες από τη βουλιμία των ισχυρών της αγοράς.

Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ χαιρέτισε τις προτάσεις της βρετανικής κυβέρνησης της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας ότι αυτές αποτελούν ένα «ολόκληρο βήμα προόδου» στη διαδικασία του Brexit.
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με αφορμή τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας, που ξεκινούν από αύριο Τετάρτη έως και τις 20 Ιουλίου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσέφυγε στη δικαιοσύνη, η οποία, εάν και δεν εξέδωσε οριστική απόφαση, προχώρησε σε προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις, έως ότου αποφανθεί τελεσίδικα, πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
«Αλγεινή εντύπωση προκαλούν στο κλιμάκιο της EUROCOP (ευρωπαϊκή ομοσπονδία αστυνομικώ) οι εικόνες ντροπής και αίσχους από το Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποίησης της Μόριας, αλλά και όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής αυτοψίας στο Κέντρο και της σημερινής σύσκεψης στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου.
Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης τραυματισμένος στο κεφάλι και στα πόδια νοσηλεύεται 16χρονος Σύρος, τον οποίο πυροβόλησε την Τρίτη το απόγευμα, αγρότης κάτοικος του χωριού Μόρια μέσα σε κτήμα βόρεια του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
«Σήμερα η Ελλάδα επιστρέφει. Σήμερα η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και ανακτά τον ηγετικό της ρόλο στα Βαλκάνια» υποστήριξε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής για τα Δυτικά Βαλκάνια που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Μείωση των φόρων, των εργοδοτικών εισφορών και απλούστευση των διαδικασιών αδειοδότησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων ήταν τα
κύρια θέματα που έθεσαν οι πρόεδροι των 42 επιμελητηρίων της χώρας με
τους οποίους συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος

To χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών που θα ανοίξει οριστικά το δρόμο για ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, έδωσε ο Ζόραν Ζάεφ

Όπως είπε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας στο Λονδίνο και λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στις αρχές του νέου έτους φαίνεται ότι θα κληθεί η ελληνική Βουλή να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών .

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς