Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:56:20 μμ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 04:02

Διακρίσεις «Τόλμης»

Κύπελλο Β. Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) διεξήχθη στις 21 Φεβρουαρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Νικήτης Χαλκιδικής. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 220 αθλητές –ριες συνολικά. Τα στυλ που αγωνίστηκαν ήταν: Kick Boxing, Key One με όρους Κ1, Kick Light, Light Contact, Semi Contact και Full Contact. Το επίπεδο σε αρκετές κατηγορίες ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν και πρωταθλητές του 2009, ανεβάζοντας έτσι τον ανταγωνισμό.


Σε αυτήν την κατηγορία των αγώνων οι εμπειρίες που αποκτάς είναι σημαντικές για υψηλότερου επιπέδου αγώνων όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε και ο Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς με δύο αθλητές:
1. Τον Βασιλειάδη Παναγιώτη έως 63 κιλά εφήβων στα στυλ Kick Light κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο και στο Semi Contact κατακτώντας επίσης το Χάλκινο μετάλλιο.
2. Τον Μπουδάκωφ Αλέξανδρο έως 71 κιλά ανδρών στα στυλ Kick Boxing κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο και στο Semi Contact κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο.
Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος, που ανήκει πλέον και στο σώμα της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ).