Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 4:28:39 μμ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 14:19

Διάκριση της «Τόλμης»

Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης» ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ΕΛ.ΟΤ. διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Η συμμετοχή αθλητών ήταν πολύ μεγάλη γιατί ήταν η πρώτη διοργάνωση για την σαιζόν 2009-2010 και ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος στις κατηγορίες 1994 και 1998, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο 2009 στην Ορεστιάδα. Το επίπεδο ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν πολλοί πρωταθλητές και από πρόσφατα πανελλήνια.


Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. «Η Τόλμη Κιλκίς  με 22 αθλητές, -ριες. Η συγκομιδή ήταν 5 χρυσά 1 αργυρό και 2 χάλκινα. Πρέπει να σημειωθεί ότι με τον αριθμό των χρυσών μεταλλίων ο Σύλλογος κατέλαβε την 3η θέση Πανελλαδικά.
1. Κουκούλης Κυριάκος έως 54 κιλά Χρυσό μετάλλιο
2. Καλασαρίδου Αλεξάνδρα έως 73 κιλά Χρυσό μετάλλιο
3. Τσαουσίδης Γεώργιος έως 57 κιλά Χρυσό μετάλλιο
4. Αναστασιάδης Σεβαστιανός έως 41 κιλά Χρυσό μετάλλιο
5. Νίκογλου Παράσχος έως 45 κιλά Χρυσό μετάλλιο
6. Ποζίδης Συμεών έως 37 κιλά Αργυρό μετάλλιο
7. Παπαδοπούλου Πηνελόπη έως 41 κιλά Χάλκινο μετάλλιο
8. Παπαδοπούλου Παναγιώτα έως 47 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

Στην 8άδα ήταν:
1. Τσομίδης Ευστράτιος
2. Δανιηλίδης Χαράλαμπος
3. Παπαδόπουλος Στυλιανός
4. Στεφανίδου Ευθυμία

Στην 16άδα ήταν:
1. Νικοπολιτίδης Σάββας
2. Ξυνίδης Πέτρος
3. Δεληγιάννης Μιχαήλ
4. Σωπρανίδης Λεωνίδας
Μέτρια εμφάνιση είχαν οι:
Αναστασιάδης Παύλος, Καραφουλίδης Κωνσταντίνος, Γυμνόπουλος Βασίλειος
Μαυρόπουλος Αθανάσιος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Πανταζίδης Ερμής
Οι καλές επιδόσεις των αθλητών, -ριών οφείλονται στην καλή προετοιμασία με σωστή τεχνική αλλά με βασικό παράγοντα την καλή ψυχολογία. Στόχος όλων των αθλητών, αθλητριών είναι το βάθρο. Θα πρέπει όμως να έχουμε την δύναμη να δεχόμαστε και την ήττα. Μετά από αυτές τις προσπάθειες με ή χωρίς μετάλλιο γινόμαστε πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι να βελτιώσουμε το επίπεδο μας ώστε να υλοποιείτε ο στόχος μας. Εδώ λέμε «η νίκη πρέπει να σε ανυσηχεί και η ήττα να σε πεισμώνει».
Ευχαριστημένοι δήλωσαν για τις επιτυχίες και όχι μόνον ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται και πάντα με υγεία.