Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 3:35:55 πμ
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2009 04:12

Μετάλλια από τους αθλητές του "ΑΘΛΟΥ" στο πρωτάθλημα Kick Boxing και Semi Contact στα Γιαννιτσά

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα Kick Boxing/Semi πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά στις 15 Νοεμβρίου 2009. Από την πόλη του Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΘΛΟΣ" του Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν πολύ μεγάλη λόγω του διεθνούς χαρακτήρα του αφού συμμετείχαν και αθλητές από Συλλόγους της Βουλγαρίας των Σκοπίων και άλλων χωρών της Μεσογείου.

Η προσέλευση των αθλητών και του κόσ΄μου άρχισε από πολύ νωρίς το πρωί με την έναρξη των ερασιτεχνικών αγώνων σεμι κοντάκτ και κικ μπόξιν και συνεχίστηκαν μέχρι και αργά το βράδυ με επαγγελματικούς αγώνες υψηλού επιπέδου από αθλητές του εξωτερικού κόντρα σε Έλληνες αθλητές κλείνοντας την βραδιά η διεκδίκηση του Μεσογειακού τίτλου. Από τον Athlos fight club συμμετείχαν οι αθλητές Μπέλα Ανδρεανίδου στο άθλημα Kick Boxing όπου κατέκτησε την  νίκη και την πρώτη θέση, Χρήστος Καραβασιλειάδης στο άθλημα Kick Boxing όπου κατέκτησε την νίκη και την πρώτη  θέση, Αλέξανδρος Κυριακίδης στο άθλημα του Kick Boxing όπου κατέκτησε την νίκη και την πρώτη θέση (εντυπωσιακή εμφάνιση με νοκ άουτ επί του αντιπάλου του στα 40 sec του πρώτου γύρου), Χρήστος Κουσίδης στο άθλημα του Kick Boxing όπου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά ηττήθηκε λόγω τραυματισμού και κατετάγη δεύτερος, Γιάννης Νταμουτσίδης στο άθλημα Kick Boxing όπου ηττήθηκε στα σημεία και κατεγάγη δεύτερος. Στο άθλημα του Semi Contact συμμετείχαν οι αθλητές Χαράλαμπος Αγρυδιώτης όπου ύστερα από νίκη κατετάγη πρώτος, Ραφαήλ Ηλιάδης όπου ύστερα από καλή εμφάνιση και δύο αγώνες κατάφερε την κατάταξη του στην δεύτερη θέση, και Νίκος Σαμουηλίδης όπου ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση και δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα μια επί αθλητή βαρύτερου κατά 13 κιλά κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Κυριακίδης και ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης σε όλους τους αθλητές για την εμφάνιση και συμμετοχή τους και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο μέλλον.