Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, 8:19:51 μμ
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009 13:29

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Κιλκίς : Στον τελικό με ΠΑΟΚ η ομάδα Τζούνιορ

Απόλυτα επιτυχής κρίνεται η παρουσία της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς σε τετραήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργάνωσε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στις 20-23 Ιουνίου στην πόλη των Γιαννιτσών.
Η κιλκισιώτικη Ακαδημία συμμετείχε με τρία (3) τμήματα στις κατηγορίες παίδων, προπαίδων και τζούνιορ και οι αθλητές της είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με αντίστοιχα τμήματα μεγάλων Π.Α.Ε όπως Ολυμπιακός Πειραιώς, ΠΑΟΚ, SKODA Ξάνθη κ.ά..


Οι προπονητές της Ακαδημίας, Θεόφιλος Σιδηρόπουλος, Ηλίας Ξανθόπουλος και Νίκος Μούρος, έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους, ενώ αίσθηση προκάλεσε η νίκη των παίδων του Αλέξανδρου Κιλκίς επί της SKODA Ξάνθη  καθώς και η συμμετοχή των τζούνιορς στον τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά είχαν ως εξής:
ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 3-1            
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ 7-0

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 6-0      
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3-0
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 0-1
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 3-1

ΤΕΛΙΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ.- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4-2

ΠΑΙΔΕΣ
SKODA Ξάνθη- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝ 3-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ 1-2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 3-0

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΒΟΣΝΙΑΣ
Διεθνές φιλικό αγώνα έδωσε η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου στο Γήπεδο της Ευκαρπίας την Τετάρτη 24 Ιουνίου με την εδώ προετοιμαζόμενη ομάδα της Εθνικής Εφήβων της Βοσνίας. Το συγκρότημα του Νίκολα Νίκιτς, παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ αλλά και του Άρη, έχει φιλοξενηθεί και πριν τρία χρόνια από την Ακαδημία του Αλέξανδρου. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Αναστασιάδη να προηγείται με σκορ 6-2.

ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα διεθνή δηλώνει παρών η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς συμμετέχοντας στο καθιερωμένο επί τριετία διαβαλκανικό τουρνουά που διοργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Ο Αλέξανδρος θα συμμετέχει με το τμήμα παίδων του (γεννηθέντες 1994-95) στο τουρνουά, του οποίου η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στον Ατέρμωνα και η τελική του στο Καυτατζόγλειο….