Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 8:45:57 πμ

Εκπαίδευση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροια η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 21:06

Σαρωτική νίκη ΣΥΡΙΖΑ στους καθηγητές

Συντάκτης:

Πρωτιά ΔΑΚΕ στους δασκάλους

Το 5ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας στο έργο eTwinning "Eco- life". Αυτό σημαίνει πως η εργασία των μαθητών και του σχολείου έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σε ύφεση βρίσκεται από χθες Τρίτη το κύμα καταλήψεων στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο ν. Κιλκίς.

Με επιτυχία και πλατιά χαμόγελα ξεκίνησαν οι πρώτοι καλπασμοί στο πρόγραμμα που διεξάγει ο «ΒηματίΖΩ» με τίτλο «ΒηματίΖΟΥΜΕ καλλιεργώντας τροφή για άλογα

Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΠΕ Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν οι δάσκαλοι του νομού μας την ερχόμενη Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 23:40

Κανονικά τα δρομολόγια της μεταφοράς μαθητών

Συντάκτης:

Στο ν. Κιλκίς παρά την αντίδραση των μεταφορέων της Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 το βιωματικό εργαστήρι για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς μέσα στο σχολείο βασισμένο στη φιλοσοφία των ομότιμων.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές-μαθήτριες του ΓΕΛ Αξιούπολης ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γουμένισσας,

Εκπαιδευτικέ, γονιέ, μαθητή, μαθήτρια
Εδώ και χρόνια ακούμε συνεχώς «όμορφα και μεγάλα λόγια» από τους εκάστοτε υπουργούς  Παιδείας για ένα  «νέο» σχολείο  όπου σε αυτό, όπως λένε, θα είναι «πρώτα ο μαθητής».