Τα ίχνη του χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής – Δείτε την ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στις 19/9/2021, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, ο Ντάσιος Αλέξιος, 46 ετών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στις 19/9/2021, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, ο Ντάσιος Αλέξιος, 46 ετών.
«Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση με την πανδημία έχει πάρει μια ελεγχόμενη τροπή», σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι χάρη στην επιστήμη και στην τεχνολογία, χάρη στο εμβόλιο και στην εμπειρία από τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης είναι πλέον εφικτή η επιστροφή σε ένα περιβάλλον κανονικότητας και σε ό,τι αφορά τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης.
Στη σύλληψη 55χρονης νηπιαγωγού προχώρησαν οι αρχές στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, όταν 4χρονο νήπιο διέφυγε της προσοχής της νηπιαγωγού και βγήκε εκτός του σχολικού συγκροτήματος.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά.
Σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του Pride, Αλέξανδρος Καπετάνου, τόνισε πως :«Πρόκειται για έναν θεσμό που μας κάνει περήφανους και ορατούς και επιστρέφει μετά από απουσία δύο χρόνων, έχοντας ως σημείο συνάντησης το θέατρο Κήπου, όπου θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».
Υπενθυμίζουμε πως η επίθεση με γκαζάκιαέγινε το πρωί της Παρασκευής 17/9 έξω από κτήριο που στεγάζονται ορισμένες υπηρεσίες της Στ’ ΔΟΥ, στη Λεωφόρο Στρατού 37, στη Θεσσαλονίκη.
Το «Voltάρω 5», την ετήσια «πράσινη» γιορτή της ηλεκτροκίνησης διοργανώνουν και φέτος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στην παραλία της Θεσσαλονίκης (υπαίθριος χώρος δίπλα στο άγαλμα του Μ.