espa pkm

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026, 12:28:40 μμ

Ελλάδα

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα Δευτέρα (20/09) στη Μακεδονία και τη Θράκη – Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες – Υψηλές θερμοκρασίες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Δευτέρα 20.09.2021 επανακυκλοφορούν τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, επανακυκλοφορούν:

Οι αμαξοστοιχίες 600Α και 91 στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Δράμα και οι λεωφορειακές συνδέσεις τους, στο τμήμα Δράμα-Αλεξανδρούπολη.

Άνεμοι δυτικών γενικά διευθύνσεων έως 5 μποφόρ – Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά μικρής ποσότητας αφρικανικής σκόνης 

Υψηλές για την εποχή οι μέγιστες θερμοκρασίες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

Σχολιάζοντας τα όσα εξήγγειλε από το βήμα της 85ης ΔΕΘ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας υλοποιούν αύτη την ώρα στο Λευκό Πύργο άτομα που εναντιώνονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγήκαν για άλλη μια φορά οι πολίτες που εναντιώνονται στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιβάλλει τον εμβολιασμό.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφθηκε, σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Helexpo – ΔΕΘ Α.

Δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τη Δευτέρα 20.09.2021 επανακυκλοφορούν τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, επανακυκλοφορούν:

Οι αμαξοστοιχίες 600Α και 91 στο τμήμα Θεσσαλονίκη Δράμα και οι λεωφορειακές συνδέσεις τους, στο τμήμα ΔράμαΑλεξανδρούπολη

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 16:08

Πρόστιμο «μαμούθ» σε καφέ-μπαρ της Πολίχνης

Συντάκτης:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού – Στο πλαίσιο αυτών επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ σε καφέ-μπαρ της Πολίχνης.

Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τιμήθηκε η μνήμη των θυμάτων της μικρασιατικής καταστροφής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (14 Σεπτεμβρίου), που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

O Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέδωσε την καθερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ – Δείτε την άφιξή του στο Βελλίδειο – Πάνω από 3 ώρες ο κ.