Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 3:38:12 πμ
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 22:43

Ο Χρήστος Γκουντενούδης παρουσιάζει τους συμβούλους

purosvestikh


Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χ. Γκουντενούδης θα παρουσιάσει τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Παναγιώτης Ψωμιάδης" για το νομό Κιλκίς στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού (21ης Ιουνίου 197).
Ταυτόχρονα την ίδια ώρα σε κάθε νομό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι υπόλοιποι υπ. Αντιπεριφερειάρχες θα παρουσιάσουν τους αντίστοιχους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του νομού τους.

Οι πέντε υποψήφιοι
Όπως κατ’ αποκλειστικότητα αποκαλύψαμε οι πέντε υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλο από τ ν. Κιλκίς και στο συνδυασμό του κ. Ψωμιάδη, όπως θα ανακοινωθού σήμερα από τον κ. Γκουντενούση, ειναι οι εξής:
Ανδρέας Βεργίδης
Κατερίνα Μακρή
Γιώργος Φράγκος
Νίκος Ταχτσίδης
Παύλος Θωμαϊδης

Περιοδεία Γκουντενούδη
στη Γουμένισσα
Στο νοσοκομείο Γουμένισσας και στο σταθμό Πυροσβεστικής της πόλης βρέθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης.
Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής ο κ. Γκουντενούδης συναντήθηκε με το διοικητή του νοσοκομείου Μιχάλη Αρκούδα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ιδρύματος.
Ακόμη, ο κ. Γκουντενούδης στην επίσκεψή του στον σταθμό Πυροσβεστικής συναντήθηκε με το διοικητή Χρήστο Γκαντίδη και τους πυροσβέστες, με τους οποίους συζήτησε κυρίως το θέμα της στέγασης που απασχολεί την υπηρεσία.