espa pkm

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026, 3:44:32 πμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-3-2022)

 
 
 

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στους πολίτες για τα νέα μέτρα στήριξης:
Θέλω να απευθυνθώ στην καθεμιά και στον καθένα σας σε στιγμές που ο κόσμος μας βιώνει τη βαθύτερη γεωπολιτική του κρίση εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες.

Σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, «έκλεισε» η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ’ κύκλο του προγράμματος δημιουργίας 7.000 νέων θέσεων εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω στις Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας (Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας), με έμφαση σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους 50 ετών και άνω, εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, καθώς έχουν ήδη εγκριθεί περισσότερες από 7.000 θέσεις.

Από την ΤΕ Κιλκίς ΚΚΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την επιστολή της “Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας” στον πρέσβη της Ουκρανίας:

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς διοργανώνει εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022. Αναχώρηση 16:00 από την πλατεία Ειρήνης.

Tην Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο «Σπίτι του Πόντου» πραγματοποιήθηκε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου Ποντίων Πολυκαστρου και περιχώρων "οι Ακρίτες", κατά την οποία μεταξύ άλλων, έγιναν  αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στην τελική ευθεία η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-3-2022)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-3-2022)

Με ερώτησή τους 41 Βουλευτές και Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας της Βουλεύτριας και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδια για θέματα Ισότητας των Φύλων, κ. Ειρήνης Αγαθοπούλου, φέρουν στο προσκήνιο τα συμπεράσματα και τις διαπιστώσεις του Δικτύου  Επιτροπής Ισότητας των Φύλων των ΑΕΙ, (ΕΣΙΦ), αναφορικά με την μηδενική συμπερίληψη της διάστασης του Φύλου στα προγράμματα του ΙΕΠ.