Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 1:25:41 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:34

Στέφανος Τσιόνκης: Απάντηση στα συμφέροντα

Συντάκτης:
tsionkisΓια μακρύ διάστημα τα όργανα του κόμματος στους 4 Δήμους της Παιονίας, στην Νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισαν την στήριξή μου ως υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας. Στο διάστημα που όλη η Ελλάδα περίμενε την απόφαση της Αθήνας για την στήριξη των υποψηφίων, τοπικοί παράγοντες, που η κοινωνία δεν τους αναγνωρίζει πια κανένα ρόλο ξεκίνησαν έναν ανελέητο πόλεμο για να πείσουν πως ο Τσιόνκης δεν πρέπει να πάρει στήριξη. Το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν ότι ο Τσιόνκης δεν είναι του χεριού τους και δεν θα τον ελέγχουν προς όφελός τους στα παιχνίδια της διαχείρισης της εξουσίας.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:33

Αντίδραση Κιλτίδη για δασικούς χάρτες

Συντάκτης:
kiltidisΜε καταγγελτικό λόγο, από το βήμα της βουλής, παρενέβη ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου για το πράσινο ταμείο και τους δασικούς χάρτες, την περασμένη εβδομάδα στην ολομέλεια της βουλής.
Ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης, για την ανυπαρξία δασικής νομοθεσίας και για τις αυθαιρεσίες που εδώ και οχτώ μήνες τελούνται επειδή με τον νόμο 3818/2010, τον Φεβρουάριο του 2010 καταργήθηκαν οι διατάξεις που αφορούσαν τον προσδιορισμό του δάσους και της δασικής έκτασης.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:24

Στηρίζει Δραγανίδη το ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
pasokΌπως προαναγγείλαμε το ΠΑΣΟΚ ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε να στηριξει τον κ. Χρ. Δραγανίδη στις εκλογές του δήμο Παιονίας.
Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα εξής:
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:23

Μεγάλη συγκέντρωση Αφεντουλίδη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
afentoulidis«Δεν επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε κανέναν. Ερχόμαστε για να ξεχωρίσουμε σε λειτουργία, σε νοοτροπία και σε ποιότητα παροχής υπηρεσιών… Να περάσουμε επιτέλους από την κοινωνία των «ημετέρων και των κολλητών» στην κοινωνία των δημοτών, που θα σηματοδοτεί την κοινωνία της δημιουργίας».
anthrakidis2Θεωρώ εξαιρετική τιμή  την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να με θέσει επικεφαλής υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη  στις επικείμενες εκλογές για την πρώτη αιρετή περιφερειακή διοίκηση στην Κεντρική Μακεδονία. Αποτελεί για μένα κορύφωση της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου πορείας από το 1974 μέχρι σήμερα να διεκδικήσω μαζί με το σύνολο του συνδυασμού την εκπροσώπηση του νομού σε ένα νέο θεσμό λαϊκής συμμετοχής, σε ένα θεσμό αποκέντρωσης και ανάληψης των ευθυνών της ανάπτυξης από τους ίδιους τους πολίτες δια των εκπροσώπων τους. Χωρίς τις στρεβλώσεις που επέβαλε ο συγκεντρωτισμός του κέντρου.
Την Τετάρτη 13/10/2010, στις 10 το πρωί, θα γίνει η παρουσίαση των περιφερειακών συμβούλων του νομού Κιλκίς, του Συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία Μέτωπο Ανάπτυξης», στο εκλογικό κέντρο, που βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος 6, παρουσία  του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη και του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Νομού Κιλκίς Χρήστου Ανθρακίδη.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:05

Ο Μ. Τρεμόπουλος στο ΚΙΛΚΙΣ

Συντάκτης:
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Κιλκίς, στο cafe ΛΟΦΟΣ, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 14.00, και μιλήσει με τοπικούς παράγοντες και ΜΜΕ.
Μαζί του θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με την παράταξη «Οικολογία-Αλληλεγγύη» Λευτέρης Ακριτίδης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:04

Ο Φ. Κουβέλης στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 10π.μ. θα επισκεφτεί το Κιλκίς ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ. Φώτης Κουβέλης.
Στις 10.30π.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιάσει την υπ. Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Ν. Κιλκίς που συμμετέχουν στο συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» με επικεφαλής την υπ. Περιφερειάρχη την κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ.
Ο Ακίνδυνος (Άκης) Οργαντζής, υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» περιόδευσε το προηγούμενο διάστημα, μαζί με τον Κώστα Χαλίτσιο υπ. Αντιπεριφερειάρχη και υπ. Συμβούλους, στις παρακάτω περιοχές:
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:17

Συνεννόηση μηδέν

Συντάκτης:
pasokΓράφαμε στο φύλλο της Παρασκευής ότι η διαδικασία διαβούλευσης επί σκοπώ κοινής καθόδου των ΠΑΣΟΚων υποψηφίων Χρ. Δραγανίδη και Στ. Τσιόνκη στις εκλογές του Δήμου Παιονίας  είναι μεν …θεάρεστη, αλλά θα αποδεικνύονταν ατελέσφορη λόγω μεγάλης καθυστέρησης.