Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 4:16:12 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 22:22

Δικαίωση Καραβαλάκη Έδρα της Λιάρτση στον Δραγανίδη

Συντάκτης:
draganidisΟ κ. Νίκος Καραβαλάκης είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος   Παιονίας, στο Πολυκαστρο, δεύτερος σε σταυρούς μάλιστα, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Δυο μήνες αργότερα κι αφού εκδικάστηκε στις 12 Ιανουαρίου στο διοικητικό εφετείο Θεσσαλονίκης ένσταση του συνδυασμού της κ. Λιάρτση και του κ. Χ. Τσανασίδη κατά του κ. Λάμπρου Σκαντζούρη , έχασε την έδρα του, ύστερα από τις γνωστές «καραμπόλες» αφού οι συνδυασμός της κ. Λιάρτση δικαιώθηκε στο αίτημά του να εκλέξει έβδομο σύμβουλο.
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 22:20

Γιώργος Φραγγίδης : Οι προτεραιότητες για το ν. Κιλκίς

Συντάκτης:
fraggidisΜετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας στις 3 Οκτωβρίου, ζητήθηκε από αυτούς να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα πιο σημαντικά έργα ανά Υπουργείο  στο νομό τους  που πρέπει να δρομολογηθούν ή να ολοκληρωθούν .
amoiridis«Στις 14 Σεπτεμβρίου έγινε η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την παρουσία εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και επαγγελματικών φορέων του Νομού με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τον καθορισμό ενεργειών με σκοπό την ανάσχεση της οικονομικής αιμορραγίας προς τις αγορές και τα καζίνο της FYROM», αναφέρει το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς και επικεφαλής της μειοψηφίας, Παναγιώτης Αμοιρίδης.
fraggidhsΤο καθεστώς λειτουργίας των ενεχυροδανειστηρίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και σε ένα γκρίζο οικονομικό περιβάλλον εκμεταλλεύονται την έλλειψη ρευστού, αναδεικνύει σε ερώτησή του ο βούευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης με ερώτηση που κατέθσε  δια της βουλής στον Υπουργό οικονομικών.
Ιδού το πλήρες κείμενο:
dimokratiki_aristeraΕνόψει της λήξης της χρηματοδότησης των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι¨ και ¨Κοινωνική Μέριμνα¨ το Δεκέμβριο 2011 η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εκφράζει την «πλήρη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στα εν λόγω προγράμματα, που ζητούν:
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 23:51

Περιοδείες Θεόδ. Πασσαλίδη

Συντάκτης:
passalidis_thodorosΟ πρ. Βουλευτής και πολιτευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Πασσαλίδης συνεχίζει χωρίς  διακοπή την επαφή του με τους πολίτες του Ν. Κιλκίς. Στις διαδοχικές επισκέψεις του  ο κ. Θ. Πασσαλίδης αναφέρεται  στις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός, για τη Γεωργία εν όψει του 2013, τη Νέα ΚΑΠ και την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση να καταργηθούν στο Ν. Κιλκίς τράπεζες, εφορία Γουμένισσας, Σιδηροδρομικός Σταθμός Κιλκίς, Τελωνείο Ειδομένης, Σχολεία, Υπηρεσίες και ότι πρέπει να αναθεωρηθούν οι αποφάσεις και να ξαναλειτουργήσουν,
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 23:49

Παραστατίδης: Προστατέψτε τις αγορές μας

Συντάκτης:
parastatidisΟ Βουλευτής  Θεόδωρος Παραστατίδης συνυπέγραψε ερώτηση, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο, με  θέμα την αθρόα διαρροή καταναλωτών προς γειτονικές χώρες.
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 23:07

«Η τιμή ανά αίτηση δικαιούχου είναι 28.17 ευρώ»

Συντάκτης:
fraggidis«Η  τιμή  ανά  αίτηση  δικαιούχου  είναι  28.17€». Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης, απαντώντας σε Ερώτηση του Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη, «για την παράνομη και καταχρηστική εισφορά που αναγκάζονται να καταβάλλουν οι παραγωγοί για να υποβάλλουν δήλωση καλλιέργειας στις Ε.Α.Σ.».
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 23:01

Γ. Φλωρίδης :“Εθνικό Συµβόλαιο Σωτηρίας”

Συντάκτης:
floridisΑισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να αποχωρήσει από τη Βουλή; Πως κρίνει8 τη σημερινή κατάσταση και ποια θα μπορούσε να είναι μια λύση για την χώρα στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε; Είναι τα ερωτήματα που καίνε κάθε Έλληνα σήμερα και στα οποία κλήθηκε να απαντήσει ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
fraggidisΑπάντηση στην Ερώτηση του βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φραγγίδη, που κατέθεσε για την «Άνιση μεταχείριση στη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίων και προβληματικών περιοχών, στους υπαλλήλους του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα που υπηρετούν στο Νομό Κιλκίς», έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φίλλιπος Σαχινίδης.