Πολιτική
Υποκατηγορίες
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 27-7-2021
Συντάκτης: Eidisis.grΟι «Αργοναύτες» φιλοξένησαν στο Κιλκίς τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» φιλοξένησε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας της Π.Ο.Ε.
"Η διαδρομή από την Αξιούπολη προς τα Πλάγια Παιονίας, - ένα όμορφο χωριό με πλούσια φυσική ομορφιά - αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία γνωριμίας με την ιστορία, την παράδοση και τη φύση της περιοχής.
Οι Παίονες Γουμένισσας στην Καστανερή για το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής
Συντάκτης: Eidisis.grΟι Παίονες Γουμένισσας συμμετείχαν, το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026, στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στην Καστανερή, πλαισιώνοντας τη γιορτή μαζί με άλλους τοπικούς φορείς και αποδεχόμενοι την πρόσκληση του διοργανωτή Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανερής «Το Πάικο». Ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Κούπανης και το ΔΣ ευχαρίστησαν το διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανερής, για την μοναδική φιλοξενία τους.
«Έρωτας στη Βαρκελώνη» στο θερινό σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 28 Ιουλίου
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεχίζουμε τις προβολές μας στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ με την ταινία «Έρωτας στη Βαρκελώνη / Mi Amiga Eva», μια ρομαντική κομεντί που μιλά για τις, συχνά, αβάσταχτες δεσμεύσεις του γάμου.
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, κατακτήθηκε με αγώνες, θυσίες και πίστη στις αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της λαϊκής κυριαρχίας.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 24-7-2021
Συντάκτης: Eidisis.grΑναβάλλεται για το Σάββατο 25 Ιουλίου η θεατρική παράσταση στον χώρο του Βυζαντινού Φρουρίου Γυναικοκάστρου
Συντάκτης: Eidisis.grΗ σημερινή θεατρική παράσταση «Όταν ο Άνθρωπος Μένει» στον αρχαιολογικό χώρο του Βυζαντινού Φρουρίου Γυναικοκάστρου αναβαλλεται, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
«Το βιβλίο-γνώση»: Ένα βιωματικό ταξίδι στον Ποντιακό Πολιτισμό
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς πλημμύρισε από τους ήχους της ποντιακής λύρας και τη ζεστασιά της παράδοσης! Στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής μας Εκστρατείας, πραγματοποιήθηκε μια πανέμορφη δράση για παιδιά 11-15 ετών!