Quantcast
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 12:00:05 πμ

Πολιτική

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το Σάββατο 10 Ιουνίου το Κιλκίς στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του στη βόρεια Ελλάδα.

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 12:25

Επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφθηκε το Κιλκίς σήμερα, Δευτέρα 5-6-2023 στις 11:00 το πρωί. Θερμή υποδοχή του επιφύλαξαν στην πλατεία Ειρήνης τα στελέχη του κόμματος, με επικεφαλής την Παρθένα (Νούλα) Σαββίδου, που είναι πρώτη σε σταυρούς υποψήφια βουλευτής του ν. Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης. Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Στην συνέχεια θα επισκεφθεί το Πολύκαστρο, όπου αναμένεται να φθάσει νωρίς το μεσημέρι, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του κ. Βελόπουλου θα είναι η Γουμένισσα.

Περιοδεία στο Κιλκίς, το Πολύκαστρο και την Γουμένισσα θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Φέτος για πρώτη φορά οι Έλληνες του εξωτερικού είχαν τη διευκόλυνση να ψηφίσουν στη χώρα κατοικίας τους. Η συνολική συμμετοχή δεν ήταν πολύ μεγάλη, κυρίως λόγω των πολύ αυστηρών περιορισμών που είχαν τεθεί (διαμονή 2 ετών στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια καθώς και φορολογικοί δεσμοί με τη χώρα), ωστόσο αξίζει κανείς να ρίξει μια ματιά στα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας.

Ο Στέφανος Παραστατίδης περνά στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει: Όλος ο θόρυβος γίνεται για να υπερασπιστεί η Νέα Δημοκρατία τα υψηλά αφορολόγητα των πλουσίων. Στον αντίποδα το ΠΑΣΟΚ προτείνει μείωση φόρων στη μισθωτή εργασία και ανάσα στη χαμηλή και μεσαία τάξη.

Διακομματική σύσκεψη προκαλεί την Τρίτη 6 Ιουνίου ο Δήμος Κιλκίς με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που θα μετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η διακομματική σύσκεψη συγκαλείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στις 13:00 με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την κατανομή των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους, τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων αυτών καθώς και τη ρύθμιση κάθε άλλης αναγκαίας λεπτομέρειας.

Αυτές οι ημέρες ανήκουν και στους γονείς που καρδιοχτυπούν για τις επιθυμίες και τα όνειρα των παιδιών.

Η γενιά των παιδιών που δίνουν φέτος για πρώτη φορά πανελλήνιες είναι η πιο διαφορετική, η πιο ιδιαίτερη γενιά μαθητών που έχει περάσει. Η γενιά που βίωσε σχεδόν δυο σχολικά έτη τηλεκπαίδευσης, μακριά από την αλληλεπίδραση με το σχολικό περιβάλλον, αποκλεισμένοι από φιλικές σχέσεις, περιορισμένη από την κοινωνική ζωή και τις ανάγκες της ηλικίας. Δυο χρόνια έντασης, άγχους, αβεβαιότητας, ψυχολογικής πίεσης. 

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 11:10

Κοινή δήλωση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

Συντάκτης:

Ξεκινάμε όλοι και όλες, μαζί με όλες και όλους τους φίλους του κόμματος και της ΚΝΕ που δώσαμε την μάχη των προηγούμενων εκλογών, με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία, να δώσουμε τη νέα εκλογική μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-6-2023)

Οι νέες εκλογές σταυρό δεν έχουν αλλά ο Γιώργος Γεωργαντάς ευθύς μετά την ορκομωσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης με την εκ μέρους του παράδοση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την ορκομωσία των νέων βουλευτών και τη διάλυση της Βουλής ξεκίνησε τις προεκλογικές περιοδείες του στο ν. Κιλκίς πρωταγωνιστώντας στο προσκλητήριο της Νέας Δημοκρατίας για νέα ισχυρή πλειοψηφία που θα αποφέρει σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σελίδα 1 από 670