Quantcast
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023, 10:51:38 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 14:33

Μόνο η Ντόρα μπορεί μια ισχυρή Κεντροδεξιά

Συντάκτης:
kiltidisΟ Κώστας Κιλτίδης το αποκάλυψε στους Κιλκιδιώτες δημοσιογράφους, όταν σχεδόν το σύνολο των αθηναϊκών μμε τον παρουσίαζαν έτοιμο να ενταχθεί στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. «Εγώ θα παραμείνω ανεξάρτητος. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει η στάση μου αυτή είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κεντροδεξιού κόμματος, ικανού να διεκδικήσει την εξουσία» είχε απαντήσει.
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 14:32

«Οργώνει» το νομό ο Χρ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
gkountenoudisΣτο πλαίσιο της περιοδείας του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους  επισκέπτεται όλους τους οικισμούς και τα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 14:31

«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης»

Συντάκτης:
mpolaris«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης», είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη. Το όνομα αποτυπώνει τη βασική προτεραιότητα του προγράμματος του συνδυασμού, που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη της περιοχής με συγκεκριμένο σχέδιο και δράσεις.
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 12:27

Αποσύρθηκε η Σόνια Συμεωνίδου

Συντάκτης:
simeonidou_soniaΤην απόφασή της να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της δημαρχίας Παιονίας ανακοίνωσε στα στελέχη της η Δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου. Με την απόσυρσή της και τις προσχωρήσεις και συμμαχίες που εξελίσσονται δημιουργούνται πλέον νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό της Παιονίας, σκηνικό που ακόμα τελεί υπό διαμόρφωση. Η κ. Συμεωνίδου ολοκληρώνοντας ένα κύκλο διερευνητικών επαφών και συνεργασιών όλες τις τελευταίες εβδομάδες διαπίστωσε ότι δεν εκπληρώνονται οι προϋποθέσεις   για την κάθοδο με αξιοπρεπείς όρους στις εκλογές.
Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό με μεγάλη αγωνία και πολύ ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν στον υπό διαμόρφωση Δήμο Παιονίας. Ο θεσμικός μου ρόλος, η ενασχόληση μου τα κοινά για μεγάλο διάστημα, μου το επιβάλλουν. Αυτό το νέο ξεκίνημα έδινε ελπίδες και προσδοκίες για κάτι το καλύτερο. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε ανάγκη από τις ελκυστικές υποψηφιότητες, αλλά από συνέπεια, δικαιοσύνη και προσοχή στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και των υποθέσεων των δημοτών μας.
mpalaskasΟ Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, στα πλαίσια της συνεχούς επαφής και επικοινωνίας με τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας,
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:29

Αισιοδοξία νίκης στο συνδυασμό Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΑγωνιστικό παλμό, δύναμη και αέρα νίκης απέπνεε η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης της 23ης Σεπτεμβρίου στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού στο Πολύκαστρο.
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:21

Συναντήσεις εργασίας του κ. Χρήστου Γκουντενούδη

Συντάκτης:
GKOUNTENOUDISΣτο πλαίσιο των  προγραμματισμένων συναντήσεων και επισκέψεων ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης  Χρήστος Γκουντενούδης
tsionkisΣυνεχίζεται δυναμικά η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου δημάρχου Στέφανου Τσιόνκη, σε ολόκληρο το νέο δήμο Παιονίας.
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:15

Εκδήλωση παρουσίασης διακήρυξης από Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
Εκδήλωση παρουσίασης της προγραμματικής διακήρυξης του δημοτικού συνδυασμού «Κοινωνία της Δημιουργίας», του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Νίκου Αφεντουλίδη,