Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 5:18:42 μμ
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 08:32

Με την ευαισθησία των εθελοντών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς «Ο Αγιος Ευγένιος» και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων της  Λέσχης Αξιωματικών Ν. Κιλκίς.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κ. Εμμανουήλ, ο  πατέρας Επιφάνειος, ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας, η αντινομάρχης Κιλκίς κ. Μαρινίδου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασιάδης, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νιάκα, η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Χρηστίδου, ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κ. Παπαδόπουλος,  εκπρόσωποι των συλλόγων Αρμονίας,  Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, χορωδίας των ΚΑΠΗ,  γυναικών Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗ», γονείς των παιδιών του ΚΚΣ, μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών καθώς και φίλοι αυτών.
Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη ανέφερε ότι για πρώτη φορά το ΚΚΣ έκοψε τη βασιλόπιτά του σε  ανοιχτό κύκλο και ότι πραγματικά είχε την τύχη να  απολαύσει  μία άψογη συνεργασία  με τον σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς.
Η κ. Ευδοξία Ξηρουδάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών ευχαρίστησε με τη σειρά της το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης για την άριστη επικοινωνία που είχε μαζί του και τόνισε την καταλυτική συμμετοχή των παιδιών του ΚΚΣ στη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Το κοινό με ιδιαίτερα αισθήματα αγάπης απέναντι στους δύο φορείς  πλημμύρισε την αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών και αγκάλιασε  με ιδιαίτερη θέρμη τα μέλη αυτών. Επισημάνθηκε από όλους η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης  εκδήλωσης δύο ιδιαίτερα ευπαθών ομάδων του Νομού  μας που χρειάζονται την άμεση και ειλικρινή συμπαράσταση όλων μας για  ενίσχυση και ευόδωση του δύσκολου έργου τους.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος κ. Εμμανουήλ, το φλουρί δε αυτής έτυχε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης. Στο  χαιρετισμό του ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη και των δύο φορέων για την πρωτοβουλία τους αυτή και  για την επιτυχία της εκδήλωσης .
Την εκδήλωση πλαισίωσε ο καλλιτέχνης κ. Φώτης Ζάικος  με την ορχήστρα του.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν  πρωτίστως τον Ταξίαρχο Νικόλαο Χαλβατζή  για την παραχώρηση της αίθουσας της ΛΑΦ Κιλκίς  και όλους όσους υπήρξαν  αρωγοί στην εκδήλωση αυτή και συγκεκριμένα:
Τα Super Market «Μασούτης» και «Γαλαξίας», τη βιομηχανία Ζαχαροπλαστικής «ΦΑΙΔΩΝ»,  τα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, Τσαχουρίδης, Μπόζης, Μπούμπαρης, Στάχυ, Μύλος, Αρτος και Γλυκό, Σαββίδης, Γωνία, Σεράνο, Ρουαγιάλ, ως επίσης και όλες τις κυρίες που προσέφεραν δικά τους κεράσματα.
Επίσης, ευχαριστούν τα καταστήματα και όλους τους επαγγελματίες που προσέφεραν δώρα στη λαχειοφόρα αγορά. Μουρχουτάς Λεωνίδας, Γκαλερί Παρασκευαίδης, Ballon, Πατσιούρας, Φουραντζής, Κοτίδης, Be Nice,  τα ζαχαροπλαστεία Γωνία και Κόντος, Καλλογιάννης, Σκορπιός, Σμιάρης, Παντελίδης, ¨Ολγα Σαλονικίδου, Δέσποινα Σκονταβάκη, Δέσποινα Κουνάλη, EURO BABY, VICKO,  foto finish, καφεκοπτείο Σισμανίδης, σαλόνι μόδας ΕΛΕΝΑ, είδη δώρων ΣΟΥΖΑΝΑ, κομμώσεις ΔΩΡΑ και από καρδιάς όλους τους εθελοντές που  βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και όλους εκείνους  που  στήριξαν με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία αυτή και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
Τέλος, ευχαριστούν  όλους που απέδειξαν με την  όποια συμμετοχή τους ότι πραγματικά υπάρχουν  σήμερα  άνθρωποι που ξέρουν να δίνουν  απλόχερα  αγάπη  σε άτομα που πραγματικά χρειάζονται δύναμη και συμπαράσταση προκειμένου να πορευτούν στο δύσκολο δρόμο που διάλεξε η ζωή για αυτούς.