Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 4:48:42 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 16:59

Γιώργος Ηλιάδης: Μνήμη Θανάση Μάντζαρη

Συντάκτης:

Προς όλους τους συναδέλφους των Επιμελητήριων της χώρας:     

«Θεώρησα υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για την θλιβερή είδηση της απώλειας του εκλεκτού συναδέλφου, οικογενειάρχη  και φίλου Μάντζαρη  Αθανασίου, ο οποίος ¨έφυγε¨ για το τελευταίο του ταξίδι, το ταξίδι χωρίς γυρισμό, το ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 13:25

ΚΠΕ Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα «Ρύπανση από πλαστικά»

Συντάκτης:

Επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Ρύπανση από πλαστικά» διοργανώνεται την Τετάρτη 20/1/2021, και ώρες 6.30-9.00 μμ. με την συνεργασία 20 Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) και 19 Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων από Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει διαδικτυακή ομάδα για εφήβους και έφηβες, ηλικίας 11 – 14 χρονών, που κατοικούν στο δήμο Παιονίας με τίτλο:  “Ζωγραφίζοντας τη δική μου διαδρομή”.

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 21:05

Με κανόνες ανοίγουν οι εκκλησίες

Συντάκτης:

Με κανόνες ανοίγουν από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουρίου 2021 οι εκκλησίες και με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει:

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 18:40

Στην μνήμη του Θόδωρου Παυλίδη

Συντάκτης:

«Έφυγε» από κοντά μας και ο αγαπητός Θόδωρος και όπως λέμε στην καθομιλουμένη «μας άφησε χρόνους».
Με τον Θόδωρο είχαμε τις κόντρες μας ιδεολογικές και πολιτικές, αλλά είχαμε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό. Εξ άλλου μας ένωνε η αγάπη για την Ιστορία, την Λαογραφία, την παράδοση.

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 14:20

Στην κατάλευκη ομορφιά των Κρουσίων

Συντάκτης:

Μοναδικές εικόνες μας προσφέρουν τα χιονισμένα Κρούσια και τα χωριά τους. Ο φωτογραφικός φακός του Γιώργου Αμανατίδη, μας οδηγεί στην κατάλευκη ομορφιά των Κρουσίων και του χωριού του, του μικρού Παρόχθιου.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 18:32

Τέλος το χιόνι στο Κιλκίς, έρχεται το κρύο!

Συντάκτης:

Μετά τον πρωινό χιονιά του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021 η ημέρα έκλεισε στο Κιλκίς με ...ξαστεριά και ακολουθούν οι πολικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών.

Η οικογένεια των ‘Αργοναυτών’ θρηνεί την απώλεια του Παναγιώτη Γιαχασίδη, ενεργού μέλους της θεατρικής ομάδας του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης είχε πάρει μέρος και στην τελευταία παράσταση των ‘Αργοναυτών’ με τίτλο ‘Χωρίς εσέν’ κι γίνουμαι, χωρίς εσέν’ κι εφτάγω’ στο ρόλο του ‘Χάμπου’ με μεγάλη απήχηση στο κοινό όχι μόνο του Κιλκίς.

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-1-2021)