Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 2:14:42 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Μια ξεχωριστή, λυρική, αγωνιστική μουσική εκδήλωση ετοίμασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς για τα μέλη και τους φίλους της για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Τα χνάρια του ένδοξου παρελθόντος της πόλης τους ακολούθησαν οι νέοι δημότες του Κιλκίς, αποδεχόμενοι την πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Δήμος Κιλκίς να συνθέσουν με λόγια και εικόνες την ιστορική μάχη του Κιλκίς.

Της Ευρώπης Αρτόγλου, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς. Σεβασμιότατε, Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Αξιότιμε κύριε Εκπρόσωπε της Ελληνικής Κυβέρνησης, Υπουργέ κύριε Γεώργιε Γεωργαντά, κύριε Βουλευτή, κύριε Αντιπεριφερειάρχη, κύριε εκπρόσωπε του Γ΄ Σώματος Στρατού, κύριε εκπρόσωπε της 1ης Μεραρχίας Στρατού, κύριε Ταξίαρχε και Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», κύριε Δήμαρχε Λατσιών, του αδελφοποιημένου με το Κιλκίς Δήμου, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρίες και κύριοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κύριε Πρόεδρε της Κοινότητας Κιλκίς, κ.κ. εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, Κυρίες και Κύριοι
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-6-2021)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-6-2021)

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της επί σειρά ετών γραμματέως τους, Ελένης Τσαλουχίδου.

Η Ελένη καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής της στα γραφεία μας άσκησε τα καθήκοντά της με πλήρη αφοσίωση, ήθος και εντιμότητα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο  Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Λάζαρος Παυλίδης               Άρης Σιδηρόπουλος

Συμπληρώθηκαν ήδη τα 200 χρόνια από το ξεκίνημα της μεγάλης Επανάστασης του 1821 ενάντια στην πιο βάρβαρη δουλεία του Γένους μας. Αν δεν αποτολμούσαν κι αυτήν την απόπειρα οι πρόγονοί μας, με τόσες οριακές ηρωικές θυσίες…

Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Με τη φαντασία μου μπορώ…  …μέρη μαγικά να επισκεφθώ!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2021.

Οχτάχρονος πρωτομπήκε στου Πουλασίκ’ το τρυπίν. Ήταν το 1967 και ο μικρός το δέμας αλλά αδάμαστος και ξεροκέφαλος Βασίλης Μακρίδης παράκουσε τις εντολές γονιών και αδελφού του Κώστα να μην τριγυρίζει στο Λόφο και προπάντων να μην βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 19:58

Προέχει η ανθρώπινη ζωή!

Συντάκτης:

Ο Χάρης Βαπορίδης, με αφορμή τιον τραυματισμό του Κρίστιαν Έρικσεν, θυμάται ένα περιστατικό σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή σε γήπεδο του ν. Κιλκίς:

Γήπεδο Ηλιολούστου (χωμάτινο και πετρώδες).
Πριν πολλά χρόνια…