Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 8:05:17 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-3-2021)

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε, για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, την ακόλουθη δήλωση: 

Για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και οδύνη για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Αιωνία η μνήμη του.

Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον Μακαριστό Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ. Έναν  πραγματικό  κήρυκα  του λόγου του Θεού.

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων των πολιτών του Δήμου Κιλκίς  θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά συντριβή μου για την αδόκητη εκδημία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

«Με βαθειά συγκίνηση και θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Στη δημιουργία μιας Δανειστικής Βιβλιοθήκης Ενηλίκων στοχεύει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Χέρσου και συγγραφέας, Γιάννης Τσιτσίμης.

Η Θεατρική ομάδα της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ συμμετέχει  στις εκδηλώσεις του Πατρινού καρναβαλιού και στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων!

Μισό αιώνα δημιουργικής παρουσίας κλείνει ο Σύλλογος Ποντίων Αξιούπολης μετά την αποδοχή του αιτήματος ίδρυσης Συλλόγου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Το αίτημα είχε υποβληθεί στις 16 Ιανουαρίου 1971 από τους: